reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
No wiesz, w koncu jak sie ma taka fajna mame.....no dobra...i tate
Madzia_S
Matka Polka
Moro spodenki CZADOWE jak bozie kocham...
Madzia_S
Matka Polka
Teraz was doprowadzę do oddania moczu ze śmiechu. Teściowa moja (mamusia kochana przywiozła jedzonko... ), kupiła w lumpexie ciuszki dla wnuczka. Jakoś nie miała oporów, w przeciwieństwi do mojej mamy, ale mniejsza z tym. No i, po pierwsze primo, szczena mi opadła. Tego nie będzie widać na zdjęciach, ale ciuszki nówki, z metkami, gatunkowo rewelka, za takie pieniądze, że nie chciałam wierzyć. Uwaga:
- 5 zł.
- 6zł.
Te niebieskie spiochy były w komplecie z (werble... ;D):
- czapką!!! Wymiękłam.
Karolla, jak zobaczysz kiedyś na mieście kobietę z plemnikiem w wózku, to będe ja ;D :laugh: ;D
Te niebieskie spiochy były w komplecie z (werble... ;D):
Karolla, jak zobaczysz kiedyś na mieście kobietę z plemnikiem w wózku, to będe ja ;D :laugh: ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
Dzieki Dziewczyny. Zdradze Wam w tajemnicy, ze wszystko kupione w lumpeksie. Kiedys nie bylam za lumpekasami, ale teraz odwiedzam jeden regularnie. Prowadza go fajne, mlode laski i musze powiedziec, ze maja super ciuszki. Zostawiam tam majatek ( jak na ciucholand), ale w sklepie kupilabym za ta kase jedna, dwie rzeczy. A ciuszki nowki, czesto jesczze z metkami. I jakie damulki tam mozna spotkac, fiu, fiu, panie w futrach i kapeluszach
Madzia_S
Matka Polka
Alez ja będę wymiatać w Trójmieście... ;D Wiklinka i plemnik :laugh:.
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
ASKA K JA CHCE TEZ TAKA BLUZECZKE TA PIERWSZA RESZTA RZECZY TEZ SLICZNE
MADZIA TWOJE RZECZY TEZ PRZECUDNE A TO Z TYM PLEMNIKIEM TO TEZ DOBRE
MADZIA TWOJE RZECZY TEZ PRZECUDNE A TO Z TYM PLEMNIKIEM TO TEZ DOBRE
Podziel się: