reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

znalazlam aparat. moje wczorajsze nabytki
spiworek
dsc002911ti.jpg

bluzy
dsc002933bo.jpg
(najbardziej jestem dumna  z tej zoltej z uszkami, bo dalam za nia 50 gr. :-) )
sweterek z H&M za 2 zl :-)
dsc002945pj.jpg

Dzinsy, body, buciki i skarpeteczki :-) Tez za jakies ssmieszne pieniadze :-)
dsc002968ev.jpg

reklama
No i jeszcze troche innych rzeczy, ale juz mi sie nie chce zdjec wrzucac.
A mialam juz wszystko uprane i uprasowane, a tu nowa porcja ;-(

Czy ja wiem, czy dla dziewczynek ladniejsze?? Moze slodsze troche :-)
Ale przeciez wile ciuszkow jest unisex :-) Np. takie bluzy jak na zdjeciu, czy te dzinsy :-) W takie cosie to i chlopaszka i dziewczyneczke mozna :-)

Unisexy jak najbardziej w porzo. Ale jak sobie tak chodziłam po H&M to az mi było przykro patrzeć na te rózowe welurki, sukienki, miss kitteny i wszystkie rzeczy, których chłopcu nie wypada ubrać :)

Kira25 naprawdę śliczne ciuszki.
Mnie jak moje siostrzyczki zarzuciły ubrankamii zbieranymi, zresztą juz od dawna dla mojego dzidziusia, to mam zapas na najbliższy rok :). W sumie to mogłabym nic nie kupowac, ale nie potrzefię się oprzeć. Do sklepów z dziecięcymi ciuszkami to juz dawno przestałam chodzić, inaczej mążuś nie nadążyłby zarabiać pieniędzy. Ale do lumpeksów czasem zachodzę... śliczne rzeczy można znaleźć i to za bezcen.

Misia masz cholernie zdolną mamę piękny ten rożek Ci zrobiła reszta rzeczy też przesłodka !

Karola fajna koleżanka jak takie piękności rozdaje może ma cos jeszcze na zbyciu ;) ?

Kira Ty to potrafisz coś ślicznego znależć i ta bluza z uszkami rewelka ! Kombinezonik bardzo mi sie
podoba bo sama kupiłam podobny! ;)

reklama
Ja nie wiem, u mnie to nawet w lumpexie nic nie ma ciekawego. Kupiłam dwa pajacyki wprawdzie, za całe 12 zł, ale się piorą. I jeszcze mama mnie opieprzyła, że kupować chcę w ciuchlandzie, bo jeszcze ją stać żeby swojemu pierwszemu wnuczkowi ciuszki kupić. A sama się tam ubiera. Dziwne podejście jakieś :).

Do góry