reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

UDAŁO SIĘ ! Dzięki, Misia. wprawdzie strasznie mi się ta konstrukcja wydaje niestabilna, ale jeszcze coś wymyślę, żeby to ulepszyć.
Dzięki jeszcze raz.

cmok8sf.gif

reklama
Jejku, ale mi się zaległości narobilo w czytaniu przez te kilka dni.
Tetka gratulacje mieszkanka
Magduska - pokoik cudeńko. Widzę, że dzidzia zajmie miejsce szynszyli.

A co do zalupów to ja daleko w tyle. Dla siebie prawie nic nie mam. To znaczy nic nowego nie dokupiłam, koszulkę jakąś mam, bo jeszcze zostala po Matim, szlafroczek też. Ale poza tym nic. Coś czuję, że w styczniu pieniążki nie wystarczą na długo ;) :laugh:

pomarańczowy rulez :) mam pomarańczowe rolety wew sypialni wiec na scianie pod tytułem kogel mogel albo wg producenta piasek pustyni (czy jakoś) ;) pomaraczowe motylki jak znalazł :)

Antares ty zdolniacho ;D

No to pokazuje co dzisiaj robiłam i jak sie do sylwka przygotowywałam
narazie łóżeczko stoi w naszej sypialni, komoda czeka na jutro jeśli mężus bedzie po sylwestrze
w stanie ją złożyć ;D ....

dscn04054sr.jpg

dscn04069no.jpg

dscn04097fw.jpg

dscn04147ti.jpg

dscn04183by.jpg

reklama
o kurde Karolla :) gdzie jest moja szczęka??? matko kochana, Twoja mała ma łóżeczko jak księżniczka!!!
osobiście nie lubię różowości ale w tym wydaniu dla mnie robi wrażenie... :D

skąd wziąć taką fajną przywieszkę z boku łóżeczka? to jest do kompletu kupione?

Do góry