reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karolla przecudne to łóżeczko.Ba boskie wręcz :-) Ja się boję kupować różową pościel więc mam na razie tą w krówki ale jak już na bank się córa urodzi to mąż ma przykazane kupić różowiutkie ubranka i pościel :)

Karolla ślicznie wygląda królestwo Oleńki.

A ja zabrałam się na dobre za zakupki. Właśnie zamówiłam na allegro laktator avet isis, majtki poporodowe i podkłady. No i wreszcie zaczęłam pranie ubranek małej. Na razie pierwsza pralka, ale to dopiero poczatek. No i w szafie już zaczęły sie porządki. :D

Karolla, slicznie wyglada krolestwo malutkiej. Slodziutko i pastelowo :-)
Ja mam nadal taki "burdelik zrobiony" w lozeczku i obok, ze nie mam jak sie pochwalic. Moze sie zmobilizuje dzisiaj :-)
A pranko i prasowanko w toku :-) Jeszcze niedobitki do uprania zostaly tylko, z prasowaniem gorzej ;-(

Jejku, jejku, przygotowania pelna para,
Magduska pieknie i cieplutko urzadzilas pokoik, a lampeczki super, Karolla cudownosci przygotowalas dla Waszej krolewny, Antares podziwiam zdolnosci dekoratorskie, w ogole dziewczyny to wszysto jest takie sliczniutkie.
My na razie z pelnym urzadzeniem pokoika sie wstrzymujemy, na razie musimy jakos ogarnac cale mieszkanie :), w  srode maja przywiezc szafy wiec wreszcie moze zobacze podloge :) Nasze malenstwo mam nadzieje, ze chwile jeszcze chwile poczeka. Troche pewnie mu dalam w kosc przez weekend, no bo podrobine sie zaangazowalam w te przeprowadzke (mebli nie nosilam  ;)

reklama
A tu kilka fotek:
z zewnatrz:
DSCN4755.jpg

i w srodku, stan sprzed przeprowadzki, zrobione u sasiadow ;D ( bo tam jest jeszcze puste) ale u nas jest identycznie tyle ze wszystko w pudlach, pudeleczkach etc, jak tylko choc odrobine ogarniemy to przesle aktualne fotki.
DSCN4798.jpg

DSCN4796.jpg

Do góry