reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Magduska ale cudeńko!!!! brawoooo! śliczny ciepłe kolorki :) normalnie depresja zimowa idzie precz! :D bardzo mi się podoba!!! a tajka lampeczka też za mną chodzi ;) tylko tam gdzie chcemy ją przywiesić nie ma kontaktu :(

a ja haftuję krzyżykowo obrazek kotka nad łóżeczko... :D dołączy do innych obrazeczków wyhaftowanych przez moją mammi :)

Antares babo koniecznie dawaj foteczki :) pochwal się!!! no i brzuszka też Twojego dawno nie widziałam :p

reklama
Madzia, Misia, sierotki Wy dwie ;-) Stelaz montuje sie w jakas minutke ( w normalnej wersji, u mnie 2 minutki, bo rama lozeczka za szeroka i musialam troche zmodyfikowac). Niestety nie mam jak pstryknac fotki, bo to mam za lozeczkiem i musialabym je do tej operacji wystawic na srodek pokoju, ktory jest zawalony wszystkim, czym sie dalo i nie dalo. ;-)
Magduska, sliczny efekt koncowy. Bedzie slonecznie nawet w najbardziej pochmurne dni.

Magduska jeny :o :o :o :o :o :o kawał dobrej roboty wykonaliście jest poprostu ślicznie rewelka, brakuje słów

Ja dzisiaj porobiłam porządki, dwie nocne szafki opróżniłam bo trzeba je wynieść do piwnicy, maż z bratem łózko nasze
przestawili i jutro wjadą mebelki hurra, jak wszystko porobię to cyknę fotencje ;)

Magduska slicznie ...my tez taka lampke mamy ale maz narazie sie mobilizuje do zainstalowania jej na scianie nie zabardzo mi sie podoba ten kabel wiszacy ale coz..widze ze u Ciebie slicznie wyglada pomimo to.... bardzo cieplusio w pokoiku slicznie naprawde a tapeta-wymieklam......

Kira, ja ten stelaż spakuję i wyślę do Lublina, a ty go zamontujesz na swoim łóżeczku, cykniesz fotkę i może wtedy zrozumiem, co miał na myśli jego producent. To znaczy ja wiem, co on miał na myśli. Żeby nie wyrzucać instrukcji.  :)Ale na to już zdeczko za późno i zostałam z długą, białą nogą, składaną z dwóch części, którą trzeba przytwierdzić do łóżeczka za pomocą pokrętełek i dwóch ograniczników. A na górę rurki założyć jajo na którym wisi baldachim. ALE JA NIE WIEM JAK TO WSZYSTKO ZROBIĆ,  BO DAWNO WYRZUCIŁAM (PRZECENIAJĄC TYM SAMYM SWOJE MOŻLIWOŚCI), PUSTY DURNY ŁEB, INSTRUKCJĘ I SIEDZĘ NAD TYM ŻELASTWEM JAK NAD ŁÓŻKIEM Z IKEI!!! :mad: Albo ja się całkowicie cofnęłam w rozwoju, albo nie wszystkie stelaże są takie same, bo coś mi sie zdaje, że widziałam też takie z dwoma rozkraczonymi nogami, a ne z jedną długą. Poddam sie chyba.

Myfa80 pisze:
Magduska slicznie ...my tez taka lampke mamy ale maz narazie sie mobilizuje do zainstalowania jej na scianie nie zabardzo mi sie podoba ten kabel wiszacy ale coz..widze ze u Ciebie slicznie wyglada pomimo to....
Wiesz Myfcia mężuś przybił gwoździkami kabelek i się nie majta :). Dzięki wszystkim za miłe słówka :-) fajnie, że się podoba. A dzidzi pewnie też bo kopie niesamowicie dziś :-)

INSTRUKCJA OBSŁUGI STELAŻA NA BALDACHIM ;) especially for Madzia

tak wyglądają części stelaża: dwie rurki, jeden pałąk, dwa mechanizmy mocowania
1.jpg

tak wygląda zamontowanie dolnej części rurki zakończonej plastikowym czopkiem ;)
2.jpg

do pierwszej rurki wkładamy drugą rurkę (zakończoną takimi podwójnymi wejściami na pałąk które powinny znjadować się u góry) i mocujemy ją do łóżeczka drugim mechanizmem:
3.jpg

tak wygląda zamontowany stelaż bez materiału po włożeniu pałąka do rurki od góry zakończonej odpowiedniego kształtu wejściem:
4.jpg

a tak już z baldachimkiem:
5.jpg

Powodzenia ;)

reklama
No no Magdulska śliczny pokoik - widzę że jestem do tyłu z zakupkami ale w styczniu nadrobię. ;D Ostatnio krocze mnie pobolewa więc długo sie siedzę przy kompie a jak wejdę do tylko czytam co nowego i zaraz uciekam ale w styczniu zaczynam szaleć ;D

Do góry