reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Madzia ja jak swój zmontuję to cyknę foteczkę i Ci pokażę, mi się udało jakoś bez instrukcji to zrobić ale siedziałam parę godzin i się głowiłam :D

Uwaga :-) Chwalę się. Owoc naszej 2-dniowej pracy ;-)
hpim34616jf.jpg

hpim34640yp.jpg

hpim34653pa.jpg

[img[http://img442.imageshack.us/img442/1408/hpim34670wk.jpg[/img]
hehe mąż mnie zostawił na chwilę samą w domu i to efekty ;-) już wszystko poukładałam hihi

hpim34670wk.jpg

:) jeszcze raz bo mi się znaczki pomyliły
hpim34629qp.jpg

a taką lampę mamy na suficie tylko nie dało rady zrobić z nią fotki całego pokoju

Rany jak ślicznie :) Pieknie Magduska :)

My też sie napracowalismy - pomalowalismy naszą sypialnię, przywieżlismy kosz wiklinowy w którym w początkowym okresie bedzie spać nasza córeczka, wszytsko już ładnie ustawione.Dzisiaj zabrałam sie za segregowanie, oznaczanie (częsc pozyczyły mi koleżanki, wiec musiałam nadać każdej kolor i zaznaczyć wg tego klucza ubranka) i układanie ciuszków w komódce. Wszystko sie na szczęscie zmieściło - chociaż miałam obawy :) No i nareszcie mam pogląd na to co mi brakuje - same drobiazgi :)

Póki co - musicie mi uwierzyć na słowo bo nei mam aparata - znowu musze pożyczyć i machnąć kilka fotek :)

Dzięki Antares :)
My dziś byliśmy na zakupach i właściwie to mam już wszystko. Muszę kupić jeszcze tylko dla siebie parę rzeczy. Dzidziol wyposażony :)

reklama
Magduska jak pięknie jesteś już gotowa na przyjęcie maleństwa wszystko dopięte na ostatni guzik.
Antares ja też dostałam pod choinkę szlafroczek , a dzidzia butelki smoczki grzechotki widać gwiazdor wiedział co będę potrzebowała w niedalekiej przyszłości

Do góry