reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

reklama
dzieki dziewczyny. Wy mowicie ze duze, a nam mowia ze powinnismy wieksze kupic ;) to taki paradoks turecki, tu mieszkanie ponizej 80m to nie za bardzo jest do mieszkania, a jak sie ma dziecko to powinno sie miec trzy pokoje i salon, wtedy jest ok, mysle jednak ze z 2 pokojami damy rade ;)
Karola, kuchnia jest juz na wyposazeniu mieszkania, w sumie byl to jeden z plusow ze mieszkanie jest juz gotowe do zamieszkanie, bo czas nagli ::)

Dzięki dziewczynki za pochwały łóżeczka Oleńki ;) pościel różowa od teściowej mam jeszcze pastelową żółtą bardziej
pasuje do naszej sypialni ale jeszcze jest spakowana w kartony i nie chciało mi sie jej rozpakowywać...
Kurcze nie miałam neta od Nowego Roku bo nasz administrator nawalił buu wreszcie dzisiaj zrobiłam ambaras
i jakos naprawili ..

Tetka mieszkanko piękne jak się urządzicie to dawaj fotki...
misia_q pisze:
skąd wziąć taką fajną przywieszkę z boku łóżeczka? to jest do kompletu kupione?
Misia to jest przybornik i dużo pościeli ma opcję że można go dokupić, fajna sprawa na pieluchy i rzeczy które mają być pod ręką ;)

a to komoda do kompletu wczoraj o 22.00 skrecana, bo do tej godziny mój mężuś leczył kacyka
dscn04411tu.jpg

a to wózeczek w wersji spacerowej
dscn04427oh.jpg

śliczności :) ja w takim razie chyba poproszę mamę żeby mi coś takiego uszyła, bo to może być pomocne szczególnie w pierwszych miesiącach :)
komoda i wózeczek cudo :) hihi, ja do tej pory nie wiem, gdzie będę małego przewijać...

No właśnie z komodą mam jeden feler nie dali nam do niej przewijaka, a jest na rachunku
i musze jutro interweniowac w sklepie że mebel niekompletny, za to w pościeli
znalazły sie dwa takie same przyborniki wiec jedno oddam a o drugie bede walczyc ;)
Mężus odbierał i nawet nie spojrzał czy wszystko jest ;)

Karolla, wozek rewelacja...nie wspomne o reszcie, ale bedzie miala Olcia spanko, fiu, fiu:)Super, super. Wiesz co, tez mialas sumeinie meza o tej godzinie zagonic do roboty....my wczoraj caly dzien w lozku...no..z przerwami na jedzenie..chociaz nie, bez przerw, bo jedzonko tez w lozku:)

reklama
Karolla na zdjęciu widze, że masz przewiajk. To jest to co leży na komodzie. sa 2 rodzaje przewijaków - miękki (taki jak twój) i utwardzany. Ten drugi polecam Misi bo można go połozyć na łóżeczko i jest super miejsce na przewijanie maluszka. Ja mialam taki utwardzany i się sprawdził. Teraz musze sobie dokupić bo tamten był pozyczony.

A mój mąż wrócil dzisiaj z pracy z wileka siatą ubranek dla Igi :laugh:. Koleżanka z pracy dała nam częśc ubranek po swoim malym (no i teraz tyle tego już mam, że chyb mi się nie zmieści do szafy)

Do góry