Jestescie kochane :-*, kciukasy pomogly ;D ;D ;D. W ciagu dwoch godzin sprzedalismy stare i kupilsmy nowe mieszkanko Dzis wplacamy pieniazki ze starego na nowe mieszkanko, reszta niestety bedzie z kredytu, ale co tam jakos to bedzie. Strasznie sie ciesze, w weekend sie przeprowadzamy, to po weekendzie przesle jakies fotki. Nowy rok w nowym domciu. HURRA. ;D
reklama
dynia
papla maniakalna
To cudownie Tetka! Ale się cieszę, że się udało!
To mówisz, że wcześniej Wasz szkrabik przyjdzie na świat? Bo na pewno się zaangażujesz przynajmniej w pakowanie, wykonasz kilka ruchów ponad normę i wygnasz z siebie maluszka
To mówisz, że wcześniej Wasz szkrabik przyjdzie na świat? Bo na pewno się zaangażujesz przynajmniej w pakowanie, wykonasz kilka ruchów ponad normę i wygnasz z siebie maluszka
Kachna321bum
Fanka BB :)
No i dobrze trzymałyśmu kciuki ;D ;D ;D Gratulacje mieszkanka i życzę dużo przyjemności z urządzania, meblowania, układania. Tylko bez przemęcznia- niech mąż nosi meble i Ciebie też ;D
Tetka, gratulacje!!!!!!!!! Ale podziwiam.... ja bym sie teraz na koncoweczce chyba nie zdecydowala na takie zamieszanie. Widze po sobie, ze nie mialabym sily, zeby to wszystko ogarnac.
Mam nadzieje, ze sie pochwalisz na foteczkach ;-)
Mam nadzieje, ze sie pochwalisz na foteczkach ;-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Tetka gratulacje uwazam ze dobrze zrobiliscie ze teraz, pozniej byloby Wam ciezej podjac ta decyzje, poki male jeszcze w naszych kangurzych torbach wszytsko da sie zrobic z mala pomoca...bo pozniej to juz tylko malenstwo :-) w punkcie zainteresowania
dytek
Fanka BB :)
Tetka GRATULACJE- Nowy Rok- Nowy Dom.
Ale faktycznie nie przęmęczaj się przy tej przeprowadzce, tak dla bezpieczeństwa dzidziusia, zmęczony możesz mieć tylko palec wskazujący ;D - od pokazywania co trzeba wnieść, zanieść, pozamiatać, itd.
Ale faktycznie nie przęmęczaj się przy tej przeprowadzce, tak dla bezpieczeństwa dzidziusia, zmęczony możesz mieć tylko palec wskazujący ;D - od pokazywania co trzeba wnieść, zanieść, pozamiatać, itd.
reklama
Madzia_S
Matka Polka
AAaaaaaa... Czy któras z was może wie, jak zamontować na łóżeczku stelaż do baldachimu? Idiotka , wyrzuciiłam jakoś w euforii instrukcję. Za diabła nie mogę rozgryźć jak to przykręcić. Psia krew, jak mam chwilę wolną i mogę coś nareszcie zrobić, to głowa pracuje w odwrotnym kierunku niż ja
Podziel się: