reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

A widzisz Kira, że się zaczyna pięknie układać i wychodzić lepiej nawet niż miało ;)
Czasem warto poczekać. Ja teraz ćwiczę cierpliwość z aparatem fotograficznym, bo miał być na gwiazdkę ale nie wyszło :( ale dzięki temu opóźnieniu już za kilka miesięcy będę miała dużo lepszy model ;D ;D ;D

reklama
Kira no widzisz :) wszystko się zaczyna ładnie układać :) hihi!

tak mi się chce z męża śmiać :) ;D :D właśnie montuje karnisze na oknach i tak klnie, że hoho... takim go nie znałam :) ale ja mu nie pomagam niech się sam morduje bo jeszcze mi się oberwie ;)

Misia, to go nagraj ;-) Skoro tak pierwszy raz, to potem bedzie czym szantazowac i bedzie ubaw ;-)
Moj sie naklnal przy lozeczku ;-) Ale jemu sie tak czasami zdarza, wiec nie mialam zabawy ......
A ukladac sie zakupowo zaczyna. Szkoda tylko, ze te nieszczesna wersalke musialam zamowic w innym miejscu i niestety troche drozsza...... No, ale wazne, ze pewnie kiedys w koncu bedzie :-)

I ja mam troszkę nowych nabytków ale wrzucę jak popiorę i zrobię fotki - będę małego po kilka razy dziennie przebierała hehe - muszę zbastować bo zbankrutuję ;D

Myfcia piękne masz te rzeczy a pomarańcz super dla chłopaka uwierz!
Kira widzisz po co było sie denerwować, ja miałam wczoraj tel ze sklepu w którym wszystko zamówiliśmy
że już można odebrac nasze rzeczy hurrrra w sobote mężuś obiecał mi że wszystko weźmiemy, a ze mój brat
przyjechał do nas na świeta to nam pomoże przy składaniu i przestawianiu ;D
Jak bedzie wsio gorowe to cyknę fotencje!!!

MYFCIA przeciez chodzi o to by nasze dzeciaczki byly ubrane kolorowo ,wesolo i super Twoj chlopaczek bedzie wygladal w tych kolorkach-zobaczysz
ja dzisiaj jade kupowac rzeczy do szpitala ,jakies majtusie poporodowe,wkladki laktacyjne,pieluszki dla bobo (a propos jakie kupujecie?) i jakies tam inne potrzebne rzeczy

W szkole rodzenia mówiła nam by kupic jednej firmy co najmniej na 2 tyg bo przy częstych zmianach z pampersów na huggisy na przykład
moze ale nie musi byc uczulenie, ja chyba huggisy kupie ponoc są ok!!!

Karolla, to super, ze wszystko juz gotowe. Przynajmniej unikniesz takich przepychanek, jakie byly u nas.
A co do pieluszek, to ja juz zglupialam. Kazdy poleca inne ;-( Chyba na poczatek zaopatrzymy sie w te z firmy Pampers. Jak mala bedzie wieksza, to bedzie czas na eksperymentowanie :-)

reklama
Ja tez kupiłamPampersy,ale mam tez tetrowe.Zamierzam na początku
pod pampersa zakladac tetrowa pieluszke,bo pampersy szybko wchłaniaja
a wazne jest zeby wiedziec ile razy dziennie dzidzia siusia.

Do góry