reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

suuuper że Wam się podoba :) niestety Remeny miałam tylko jeden motek tej włóczusi :)

Kira nie wkurzaj się... a jaki model łóżeczka sobie wybrałaś?

Ale Wam fajnie z tymi paczkami ;) ja po cichu liczę, że jeszcze coś dostanę pod choinkę ;)

reklama
Już chyba kiedyś pisałam, że ja też się nastawiam raczej na Ziajkę. Teraz używam kremu przeciw rozstępom i polubiłam go bardzo, dlatego planuję na dziecku testować resztę produktów tej marki ;)

Misia, lozeczko ma byc takie: http://familyshop.com.pl/TOWARY/Drewex/Laura.html
Z tym, ze kolor sosna (wszystkie mebelki u malje w pokoju sa w kolorze sony) i z szuflada :-)
Czekam na to lozeczko ja na zbawienie, bo nie mam gdzie trzymac poscieli dla malej i chcialam ja juz wladowac do szuflady :-)
Ale za to dzisiaj ma mi wreszcie przyjsc wersalka, wiec moje chlopiatko zmontuje mi komodke z przewijakiem (wczesniej nie chial, bo nie jestemy jeszcze do konca pewni, gdzie bedzie stala... zobaczymy dopiero w zestaiwniu z wersalka), wiec w jej szufladkach upchne troche najmniejszych rzeczy :-)

No wlasnie, Misia.... dzieki za poszukiwania i chec pomocy :-) Jestes kochana !!!!!!!!!
Niestety to na allegro ma inny kolor (bilay transparentny i nie a szuflady ;-( ).
A jesli doliczy sie szuflade, to cena wychodzi na jedno. ( ja z szuflada place jakies 320 zl, na allegro maja bez szuflady za 260 + 20 zl koszty przesylki, wiec szuflada wychodzi mnie tylko za jakies 40 zl.)) Na razie poczekam na to ze sklepu. Jak wywina mi jakis numer, to kupie w innym :-) Niestety na allegro tez juz szukalam wczesniej i nigdy jeszcze nie bylo dokladnie takiej opcji, jak potrzebuje. Najwyzej zamowie wprost od producenta :-)
A lozeczko istotnie fajne :-) Mnie zalezalo, zeby (poza szuflada) wygladalo na masywne i solidne , a to tak wlasnie sie prezentuje :-)

Misia pięknie wyglądasz w czapusi słodko bardzo !!!

jejku wczoraj dostałam pościel dla małej piękna różówa Gluck hmm tylko jest jedno ale...
nie mam juz gdzie tego chowac jejku ja już chce komode z przewijakiem gdzie bede mogła
chowac moje skarby ;)

Widze, ze zaczynamy miec ten sam problem: ( ja, Misia, Karolla), gdzie to upychac ??
Boje sie, ze z czasem bedzie tylko gorzej ;-)

Ja mam Kira już upchane 4 szuflady i 3 półki i nie mam juz miejsca w szafie, a jeszcze i tak trzeba bedzie dokupić troche rzeczy
no i 2 pościele mam zamówione wiec bez komody to ani rusz ;)

reklama
Do góry