reklama
blond
mama dwoch urwiskow
misia czapeczka twarzowa ,lozeczko przesliczne
kira twoje lozeczko tez super mam nadzieje, ze kolo 20 je juz dostaniesz
kacha107 wozeczek sliczny i kolor taki jaki chcialby miec moj maz
kira twoje lozeczko tez super mam nadzieje, ze kolo 20 je juz dostaniesz
kacha107 wozeczek sliczny i kolor taki jaki chcialby miec moj maz
blond
mama dwoch urwiskow
a ja musze sie pochwalic ,ze wlasnie kupilam sobie laktator avent na allegro nowy , nieuzywany i z gwarancja za125,50 .chyba mi sie udalo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76597206&msg=Twój+e-mail+został+wysłany.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
http://img480.imageshack.us/img480/2886/00002055zm.jpg
jeszcze jedna fota mieszkanka....kupilam dzisiaj fajna okleinke na sciane z kubusiem puchatkiem chyba jakas mania puchatego mnie dopadla....jak nakleje pochwale sie poza tym ide wlosy na czerwono robic hahaha ciekawe co wyjdzie....
ps. czy wy juz ubieracie wyreczka posciel te sprawy? ja narzie popralam posciel ale chyba poczekam z tym przygortowywaniem po osttaniej przestrodze Klary...
jeszcze jedna fota mieszkanka....kupilam dzisiaj fajna okleinke na sciane z kubusiem puchatkiem chyba jakas mania puchatego mnie dopadla....jak nakleje pochwale sie poza tym ide wlosy na czerwono robic hahaha ciekawe co wyjdzie....
ps. czy wy juz ubieracie wyreczka posciel te sprawy? ja narzie popralam posciel ale chyba poczekam z tym przygortowywaniem po osttaniej przestrodze Klary...
Piękne masz te mebelki taki kolor jak lubie jasny i ciepły ;D
Ja gdybym miała łóżko to pewnie bym ubrała w pościel, a ze dostałam posciel a nie ma łózka to narazie biore sie za pranie
rzeczy, a w styczniu sobie ubiore we wszystko!
Blond ja tez kupiłam laktator u tego sprzedawcy, bardzo fajny facet dobrze trafiłaś!
Aha Myfcia jutro specially 4U beda fotki mojej nowej fryzurki i mega brzuchola ;D
Ja gdybym miała łóżko to pewnie bym ubrała w pościel, a ze dostałam posciel a nie ma łózka to narazie biore sie za pranie
rzeczy, a w styczniu sobie ubiore we wszystko!
Blond ja tez kupiłam laktator u tego sprzedawcy, bardzo fajny facet dobrze trafiłaś!
Aha Myfcia jutro specially 4U beda fotki mojej nowej fryzurki i mega brzuchola ;D
reklama
A ja inteligentnie wybrałam sie po zakupy DZISIAJ.Taaaaaaaaaa..... Nie musze oczywiscie dodawać, ze nic nie kupiłam bo miejsca na parkingu szukałam 20 min.I mi cierpliwości nie starczyło.Boshe.Az mi brakuje słów na siebie wrrrrrrrr
Podziel się: