reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

:) :) :) Tak tak Myfcia tu gadu gadu a potem ulegam waszym wplywom i proszę jak widzialam że wy takie zakupy to się wystraszylam i też zaczelam robić teraz widzę lóżeczka ubrane to chyba też już będę szykować tylko ja wedlug ginki za 5 tygodni będę miala dzidzię.
Jutro jadę na wizytę to będę wiedziala więcej , a po wizycie jak będzie ok jadę oderać wózek.
Za 5 tyg będę szaleć  :) :) :) wtedy dokupię co mi będzie brakowalo i w końcu zrobię pożądki po swojemu.

reklama
nieeee, gdzie tam, Klara ja tylko pokazałam zdjęcie łóżeczka z aukcji, a ubierać je będę jak je w końcu odbiorę ;) czyli między świętami a sylwestrem.
Dałam zlecenie mojej mamie, żeby mi wyprała dwie pościele i żeby jej się to u niej suszyło bo u mnie miejsca nie ma...

laktator kupię w połowie stycznia właśnie u tego samego sprzedawcy co Klara i Karolla, ale ten większy zestaw aventu, bo u mnie na 200% będę zbierać w pojemniczki pokarm ;)

Myfa dojrzałam przepiekne zdjęcie ślubne na ścianie :) mebelki cudne, widać że wszystko jest na swoim miejscu!!!

Karolla i Myfa prosimy o zdjecia włosów!!! :p

Antares myśmy przed chwilą wrocili z zakupów, i też 20 minut szukaliśmy miejsca na parking, mój mąż chciał już rezygnować ale ja się uparłam i zakupki zrobiliśmy!!! >:D >:D >:D

Dorwałam super ogrodniczki r. 62 z firmy 5-10-15 w zajefajnym kolorze zielonym, i fajniutką polarkową czapunię :) uaaaa! nawet mój mąż bez gadania za to wszystko zapłacił :)

Antares nie martw sie ja kiedys szukałam samochodu na parkingu przez 30 min w końcu poszłam zgłosić kradziez do ochrony no i zaczęło sie
szukanie okazało sie że wyszłam nie tym wyjściem co weszłam ;D ;D ;D ale było ........

Misia fotki wkleilam w brzuszkach, ale kolor czerwieni ciemnej ni jak sie ma do tego co mi wyszlo chyba za dlugo trzymalam ale pewnie jak bedzie sie zmywal zobacze czeerwieni odcien...ogolnie jestem zadowolona...
my dzisiaj bylismy poogladac i p[oszujkac jakies miekkiej sofy makabra jeyuna miekka to albo za 11 tys wypoczynek skorzany albo super do lezenia niska jak w khmmm haremie :-) fajna ale nie praktyczna jesli ktos przyjdzie w spodnieczce :-)
co do parkingu tutaj nawet nie bylo zle ale pamietam jak w Warszawie nie raz szukalismy miejsca....ech mordenga - wspolczuje Antares

noooo i to są te fajniutkie zielone sztruksy i czapunia - dzisiaj zaszalałam :

zielone%20ogrodniczki.jpg

Misia superowe :-) i ta pilotka :-)
ja zbastowalam z zakupami ciuszkow....narazie inne wydaki....

sporo juz tego mamy.....a jeszcze pewnie rodzinka cos ma .....
10000520ud.jpg

Misia czapka jest odjazdowa i spodenki rewelka, Myfa ty to masz chociaż miejsce na te wszystkie ciuszki nie to co ja, wszystko pościskane,
jutro tez powklejam swoje/Olci nowe skarby!

reklama
Do góry