reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Dobrze wiedzieć wlaśnie przymierzalam się do zakupu johnsona te wszystkie husteczki oliwki kremy jest trochę tego na razie tylko oglądam ale już czas też kupić i być przygotowanym na pierwszą kąpiel

reklama
dziekuje slicznie Karolla....
Klara Kosmetyki babmbino  sa najlepsze tak powiedziala mi polozna...J&J uczula czesto nivea tez ma dobre produkty...
Rybko dziekuje :-)

ja juz torbe spakowalam bo czeka mnie daleka podroz....poza tym okres nie ciekawy ....i od 33 tyg juz male moze sie urodzic...

Dydek nie tylko Twoje ja też zwracam uwagę na wygodę
już widzialam jak mężczyzna chcąc włożyć wózek do samochodu rozebrał go do stelaża i wkładał po kawałku :)

Dzisiaj odebrałam od mamusi czapunię, którą mi dorobiła do szalika i mam teraz super komplecik ;)
czapeczka2.jpg

hehe, no i muszę się pochwalić, że dzisiaj wygrałam łóżeczko z szufladą Radek Klupś na allegro, ale zdjęcia cyknę dopiero jak już ładnie przyszykuję, bo muszę je jeszcze odebrać a to dopiero w poniedziałek :)
a to na razie zdjęcie z aukcji:
75307806

Tez polecam (oczywiscie opierajac sie na cudzym doswiadczeniu :) ) kosmetyki Bubchen, moja znajoma stosowala (wczesniej eksperymentujac na innych) i sa ponoc rewelacja.
Misia to juz mrozy Ci nie straszne, a co do lozeczka to czegos wlasnie podobnego szukam i chyba sie skonczy na tym ze bedziemy je po prostu musieli zamowic u stolarza.

Misia, własnie taka czapunia za mną chodzi od jakiegoś czasu, nie ma mamusia więcej włóczki przypadkiem? :)

A mnie spotkała w środę miła niespodzianka! Dostałam paczkę z ubrankami od przyjaciółki, która wprawia się w byciu ciocią :) Nie mogła dostarczyć osobiście, bo mieszka w Niemczech. Sześć bodzików dla maluszka, śliczny biało - beżowy komplecik z jeżykami i mięciutka grzechotka! Ale się ucieszyłam! Był też list w którym Magda zdradziła, że szaleje z radocii iż zapowiada się dziewczynka - założyli się ze swoim chłopcem jaką płeć będzie miało maleństwo i ten kto przegra funduje bilet lotniczy do Polski żeby maluszka zobaczyc :)

reklama
Loooo, Misia, jak slodko Ci w tej czapeczce :-) Sliczna dziewczyneczka :-)
Ja tematu mojego lozeczka nie komentuje ;-(
Jestem tak wnerwiona na sklep, ze szkoda gadac.
Zamowilam lozeczko 29 listopada. Mialam je odebrac po dwoch tygodniach, wiec ok 13 grudnia. Przedwczoraj dowiedzialam sie, ze jeszcze go nie maja i w okolicach 20-ego beda dopiero wiedziec, czy w ogole beda je miec. ... Szkoda gadac. A jak sie tam jedzie, to pytaja, na kiedy sie ma termin i zalecaja zamawiac na dwa tyg. przed. Gdybym tak zrobila to na 100% mialabym dziecko bez lozeczka.... Normalnie totalny brak odpowiedzialnosci.
Dobrze, ze wzielam sie za to wczesniej, a nie tak jak oni sobie tam widza, bo zostalabym z reka w nocniku.
Co do kosmetykow dla maluszkow, to podobno calkiem, calkiem jest tez nasza polska Ziajka (seria dla maluszkow doroslej Ziaji). Ja chyba kupie do pupki alantan plus w kremie i na wszelki wypadek zabiore od mamy sudokrem.
Do tego jakis lekki kremik, albo balsamik do cialka i krem ochronny do buzi (poszukam jeszcze.... ale calkiem mozliwe, ze wlasnie z Zaiajki). Oliwki nie chce. Nie lubie. Najwyzej dokupimy, jesli sie okaze, ze jednak jest niezbedna. Kolezanki doswiadczone twierdza, ze jesli bede miala taki zestawik, jak napisalam, to oliwka juz niekonieczna :-)
Remeny, fajowa niespodzianka :-)
Ja czekam na jedna paczke:-) Jednak cos dostaniemy w spadku :-) Po corkach kierownika mojej mamy :-)

Do góry