reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

myfcia ale ja mam taka całkiem zgradna ta walizeczke:)ale moze masz racje torba bedzie lepsza.to zaszalałas z tym rozmiarem ,ale te ciuszki przydadza ci sie tak czy siak:)
boze zaczynam sie stresowac jak mowicie o tym pakowaniu.Myfcia gdzie masz zamiar rodzic?

reklama
Basiu chyba wybiorę sobie trio, bo my mało miejsca w domku mamy i chcemy ten wózek chować w dużej szafie w przedpokoju... a jesteśmy zachwyceni jego mozliwością składania się...
small.gif

Ja biorę jak najmniej rzeczy do szpitala... wezmę sobie małą sportową torbę...

misia swietny wozek ja tez taki wybrała tylko zastanawiam sie nad kolorem ,ale bedziesz zadowolona z niego ,bardzo duzo tych wozkow sprzedaalm sa swietne

wyglada przefajniascie, a najlepsza jest chyba ta funkcja, ze mozna gondole zamontowac w samochodzie. A wlasnie sluchajcie oswieccie mnie jak to jest z tymi fotelikami samochodowymi, ten co my mamy to podobno jest od momentu narodzin, ale jak to dziecko niby sie przewozi tak na pol siedzaco? takie malenstwo?. Jakos technicznie nie moge sobie tego wyobrazic

dziecka nie powienno sie na polsiedzaco wiez...ale niestety takie foteliki mamy...ja pewnie bede wiozla otulonego maluszka w kocyk, rozek....inne cieple wdzianko na raczkach moje kkumpele tak wiozly.....

Basiu ja zamierzam rodzic w Siedlcach w szpitalu nowym...modle sie tylko zeby nie gdzies miedzy radomiem a Siedlcami....bo kursuje miedzy tymi miastami...

misia 90 jest ładna ale lepsza strukture materiału ma kol 42-moim zdaniem w 90 dzidzia bedzie sie pociła bo tam materiał jest bardziej impregnowany.

reklama
hahah Basiu oj tak jak widze to w tym samym czasie a miejsce Warszawa hahaha jak jeszcze tam mieszkalismy....zaluje ze tam nie urodze malca....

Do góry