reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Dynia nie pamiętam dokładnie nazwy, bo było to ponad dwa lata temu, ale na pewno w nazwie było "słoneczny", więc pewnie ten "pocałunek". I faktycznie jest baaaardzo słoneczny. ;D

reklama
Ja kupiłam wózeczek Chicco dla Wiktora. Oprócz wagi jest super i teraz z małą też będę nim rajdować. Naprawdę polecam- solidna robota chociaż nie najtańszy

Myfcia przesliczne mieszkanko, jak z obrazka, i kolorki i mebelki, a na inne sciany przyjdzie jeszcze czas.
A tak w ogole to jestem pod wrazeniem Waszych zakupow, my ubranek na razie kupilismy minimum, bo i tak pewnie bedziemy dokupowac co okaze sie niezbedne, a poza tym co rusz to inne rady, tego wiecej, tego mniej, zglupiec mozna. Generalnie jednak wydaje mi sie ze chyba mamy wszystko co niezbedne, no a poza tym rodzinka sie jeszcze zadeklarowala, ze jeszcze bedzie dokupowac, wiec ubranka sobie odpuszczamy i z konkretnych zakupow to ostatnio dotarl do nas wozek.:) Nie uwierzycie, ale tu praktycznie glebokich wozkow nie ma, wiec po wielu naradach i konsultacjach z tutejszymi mamami wybralismy takowy http://www.polobaby.net/html/urun_04a.html.

Tetka super wozeczek u Was cieplej to i gleboki nie jest potrzebny jesli maluszka mozna na plasko polozyc....
pakuje torbe do szpitala i przeraza mnie to troche tyle tego.....ale wrzucam wszytsko do jednej torby bo w szpitalu nie ma pozniej gdzie tego upchac....

w koncu udalo nam sie znalezc taki co sie na plask rozklada :) czasami jak chodze po tych sklepach to mam wrazenie ze jakichs cudow wymagam. Z lozeczkami jest to samo, wszystkie albo sie kolysza, (jedno znalezlismy takie co to nawet nie dalo sie zblokowac tego kolysania, tylko przy najmniejszym ruchu sie kiwalo :) ), albo bez mozliwosci zmainy poziomow, no dramat.
Ja tez postanowilam torbe spakowac w tym tygodniu, przynajmniej czesciowo, bo to juz chyba czas najwyzszy .

dziewczyny top mowicie ,ze to juz czas torbe pakowac ...?a jaka torbe wybrałyscie?duza sportowa czy moze walizke na kołeczkach?co bedzie lepsze???

reklama
Słonko chyba zartujesz z ta torba na kuleczkach......
torba sportowa tylko - w szpitalach nie ma miejsca wogole na torby a co dopiero na wielka waliche na kolkach :-).... no chyba ze wybierasz sie do prywatnej kliniki :-)
ja mam dylemat jak cholera nakupowalam wyprawki w 68 rozmiarze a 62 przydaloby sie... spakowalam prawiue wszytsko i nie wiem jakie ciuszki zabrac dla malego....a taka madrala bylam :-)

Do góry