reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

dziekuje dziewczyny...jeszzcze rok temu wysmiala bym kogos gdyby powiedzial ze moj duzy pokoj taki kolor bdzie mial....ciaaza to bardzo intrygujacy okres w moim zyciu ;-)

reklama
Myfcia - cudeńko. Mieszkanko wypieszczone, że hoho. Jak ty dałaś radę?
(a ja cie juz o zdjęcia na brzuszkach molestowałam - sorki)

Karola7 skarbie , ja sie dziwie ze jescze maly w brzuchu siedzi przeginalam ostro, jesczze zostalo troche ale juz robie to zolwim tempem...a co do efektu ja mam sceptyczne podejscie mi zawsze cos sie nie podoba a to jeszcze bylo na szybko.....tym bardziej wasze komentarze mnie podbudowuja :-)
ps. co do piesczenia to Twoje mieszkanko jest tak samo wymuskane z tego co widze na zdjeciach :-)

Myfa80 pisze:
ps. co do piesczenia to Twoje mieszkanko jest tak samo wymuskane z tego co widze na zdjeciach :-)

hihi może na zdjęciach tak wygląda. Ja to bym już malowanie robiła, chociaż jeszcze nawet przez rok tu nie mieszkamy. Tak sie jakoś szybko ściany wybrudzily, że aż strach pomyślec co bedzie w lecie. No a raczej malowania robić nie bedziemy bo Igusia jeszcze za mała będzie. zresztą Jac ma zdrowe podejście. Mówi, że jak sciany będą przybrudzone, to nie bedzie tak żal jak mała jakies freski na nich zostawi ;)

Karola7 maz ma racje :-) jak juz pisalam zrobilam foty tylko tych scian ktore sa juz w miare wporzadku reszte wstyd pokazac ;-)
a sciany brudza sie bardzo zwlaszcza te jasne...wczesniej tapety mielismy w wawie i gdyby nie fakt ze droga to sprawa tutaj tez bysmy mieli - bardzo dobre rozwiazanko zwlaszcza te do mycia...

Myfia, śliczne mieszkanko i te kolorki, jak już w kuchni na zielono pomalujesz to będzie po prostu miodzio.
A farby teraz są takie zmywalne i szorowalne, więc jakieś drobne zabrudzenia są do usunięcia.

Napisałam to w innym wątku, ale dla porządku jeszcze tu powtórzę.
Myfa mieszkanko urządziłaś sobie ślicznie i z gustem i baaaaardzo mi się podoba ten ciemny róż na ścianach w pokoju. Zazdroszczę w tym odwagi, bo ja jak przychodzi co do czego to wybieram neutralne kolory, a bardzo podobaja mi się kolory intensyene

dynia wiem ze sa zmywalne farby...ale my po najnizszych kosztach ;-) jesli chodzi o farby...
dziekuje dydek....

reklama
Ale udowodniłaś, że można jednocześnie i tanio i efektownie urządzić mieszkanko.
Mało kto tak potrafi, więc wieeelkie brawa Ci się należą. Możesz być z siebie dumna.

Do góry