reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karola7 skarbie , ja sie dziwie ze jescze maly w brzuchu siedzi przeginalam ostro, jesczze zostalo troche ale juz robie to zolwim tempem...a co do efektu ja mam sceptyczne podejscie mi zawsze cos sie nie podoba a to jeszcze bylo na szybko.....tym bardziej wasze komentarze mnie podbudowuja :-)
ps. co do piesczenia to Twoje mieszkanko jest tak samo wymuskane z tego co widze na zdjeciach :-)
ps. co do piesczenia to Twoje mieszkanko jest tak samo wymuskane z tego co widze na zdjeciach :-)
karola7
Fanka BB :)
Myfa80 pisze:ps. co do piesczenia to Twoje mieszkanko jest tak samo wymuskane z tego co widze na zdjeciach :-)
hihi może na zdjęciach tak wygląda. Ja to bym już malowanie robiła, chociaż jeszcze nawet przez rok tu nie mieszkamy. Tak sie jakoś szybko ściany wybrudzily, że aż strach pomyślec co bedzie w lecie. No a raczej malowania robić nie bedziemy bo Igusia jeszcze za mała będzie. zresztą Jac ma zdrowe podejście. Mówi, że jak sciany będą przybrudzone, to nie bedzie tak żal jak mała jakies freski na nich zostawi
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karola7 maz ma racje :-) jak juz pisalam zrobilam foty tylko tych scian ktore sa juz w miare wporzadku reszte wstyd pokazac ;-)
a sciany brudza sie bardzo zwlaszcza te jasne...wczesniej tapety mielismy w wawie i gdyby nie fakt ze droga to sprawa tutaj tez bysmy mieli - bardzo dobre rozwiazanko zwlaszcza te do mycia...
a sciany brudza sie bardzo zwlaszcza te jasne...wczesniej tapety mielismy w wawie i gdyby nie fakt ze droga to sprawa tutaj tez bysmy mieli - bardzo dobre rozwiazanko zwlaszcza te do mycia...
dynia
papla maniakalna
Myfia, śliczne mieszkanko i te kolorki, jak już w kuchni na zielono pomalujesz to będzie po prostu miodzio.
A farby teraz są takie zmywalne i szorowalne, więc jakieś drobne zabrudzenia są do usunięcia.
A farby teraz są takie zmywalne i szorowalne, więc jakieś drobne zabrudzenia są do usunięcia.
dytek
Fanka BB :)
Napisałam to w innym wątku, ale dla porządku jeszcze tu powtórzę.
Myfa mieszkanko urządziłaś sobie ślicznie i z gustem i baaaaardzo mi się podoba ten ciemny róż na ścianach w pokoju. Zazdroszczę w tym odwagi, bo ja jak przychodzi co do czego to wybieram neutralne kolory, a bardzo podobaja mi się kolory intensyene
Myfa mieszkanko urządziłaś sobie ślicznie i z gustem i baaaaardzo mi się podoba ten ciemny róż na ścianach w pokoju. Zazdroszczę w tym odwagi, bo ja jak przychodzi co do czego to wybieram neutralne kolory, a bardzo podobaja mi się kolory intensyene
reklama
dynia
papla maniakalna
Ale udowodniłaś, że można jednocześnie i tanio i efektownie urządzić mieszkanko.
Mało kto tak potrafi, więc wieeelkie brawa Ci się należą. Możesz być z siebie dumna.
Mało kto tak potrafi, więc wieeelkie brawa Ci się należą. Możesz być z siebie dumna.
Podziel się: