reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

A! No i ubranka jak zawsze śliczne. Lutówki to jednak mają gust :laugh: :laugh: :laugh: Najbardziej mi się podoba to niebieskie sweterkowate coś z kapturem (nie bardzo wiem jak to nazwać ;) ) To kupione czy ktoś się tak postarał ręcznie??

reklama
To trzymam, Kachna kciuki, zeby malenstwo nie bylo za wstydliwe i slicznie pokazalo, czy kupowac rozowe, czy niebieskie ;-) A Ty masz jakies przeczucia??

Misia slicznosci :-)
Kira jak juz dziewczyny zaczeły o tych egz to jak tam Twoj ten ostatni najwazniejszy :-)? moge juz podac Ci łapke?
buziaki

Czy ktos slyszal o takiej marce wozkow jak BABY MARCE chyba tak to sie pisze. Bo moj maz ma znajomych co maja sklep i bardzo polecaja te wozki. Ogladalam je i wygladaja bardzo solidnie z mnostwem bajerow. Nosidelkiem z budka Dobrze sie buja jest stabilny,lekki. I mozna z niego zrobic extra spacerowke. w skelpie stoja po 640 zl a nam obiecali sprzedac za 470 mo cenie zakupu. Wiec chyba sie skusimy na niego. Ale prosze o wasze opinie. A jutro moze wstawie zdjecia wozeczka.

Misiu masz piekne rzeczy dla Wiktorka, ja dzisiaj kupiłam różowy kocyk w H&M nie mogłam się oprzec taki ładniusi był potem cyknę
foty!!
Aha w końcu pojechaliśmy z ranca i zamówiliśmy mebelki dla Olci umówiliśmy sie na odbiór na początek stycznia bo mój
mąż nie chce wcześniej odbierac :( ale najważniejsze ze już zaklepane
111bp.jpg

my zamówiliśmy łóżeczko 120x60 i komode z przewijakiem bez szafy ....

no i wózeczke też już mam zamówiony taki jak chciałam
dokładnie Mutsy Urban Rider i do tego fotelik Maxi Cosi
2520rdcargoblack9pf.jpg

cabrioharry8kj.jpg

reklama
Do góry