reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Mhm... az sie zastanawialam, czy ja tu gdzies pisalam, co ja mam zdawac ;-)...
Nie wiem, czy pisalam, czy nie ale wywolana do tablicy przyznaje sie bez bicia, ze olalam wszystko i odlozylam na pozniej ;-) Zostala mi tylko obrona, praca wlasciwie napisana, a mnie sie nie chce.... Mam totalnego lenia... Niom i tyle ;-) Odebralam tylko dyplom z podyplomowki ;-)
Wiec mam skonczona podyplomowke bez dyplomu ;-) Ja mam tak zawsze smiesznie... dowod osobisty tez dostalam przez przypadek na kilka dni przed osiemnastka ;-)
Mam nadzieje, ze na mnie nie naskoczycie, jak cala rodzinka, ale ja jakos wymieklam. Nie nadaje sie do zadnych intelektualnych wysilkow ;-) Mala mi chyba mozg wciagnela ;-)
Mam wrazenie, ze z mojego calkiem niezlego IQ sprzed ciazy, zostalo co najwyzej 50 :-)
Obronie sie, jak wszystko wroci na soje miejsce :-)

I bardzo dobre masz podejście Kira dyplom nie zając nie ucieknie a Ty masz sie teraz oszczędzać a nie denerwować
przed jakimś egzaminem !!!

Dokladnie, Karolla..... tak mnie stresowala juz sama mysl o spotkaniu sie z moja recenmzentka (cala reszta to pikus, ale ta baba jest po prostu straszna), ze doszlam do wniosku, ze szkoda mi narazac malenstwo na taki stres i obronie sie na spokojnie w innym terminie. I tak przez najblizsze miesiace dyplom nie jest mi do niczego potrzebny... Mam zamiar odbronic sie w maju-czerwcu.... a we wrzesniu poszukac nowej pracy, juz z obydwoma dyplomami i smiesznym CV... :-) Mam w nim tyle wypisane, ze wyglada na to, ze pracuje juz przynajmniej 10 lat ;-)

A pisałaś Kira, pisałaś :)

Kłerde szkoda, ze ja nie wiedziałam, ze mozna zrobić podyplomówkę bez dyplomu, przynajmniej tak bym sie nie starała. No ale ode mnie chcieli dyplom ukonczenia studiów wyższych zanim mnie przyjeli... No nic - co kraj to obyczaj :)

nie zla szkola skoro toleruja cos takiego hahaha tylko ze akurt na podyplomowce egzaminem konczacym jest obrona pracy lub wielki tesxcior na podstawie ktorego dostaje sie dyplom..... nie czaje twojej podyplomowki na doktoranckich wiem ze przewod mozna otworzyc juz na 5 roku ....ech ale coz widac stare ju z jestesmy Antares haha pozmienialo sie sporo (przez te 2 lata)

ja tam nie wiem ale ustawa o szkolnictwie wyższym wyrażnie stwierdza, ze studia podyplomowe sa inną niz studia wyższe i studia doktoranckie formą kształcenia przeznaczona dla osób legitymujących sie dyplomem ukończenia studiów wyższych. Kira Ty - moze ta Twoja szkoła to jest jakaś przewałka.... jedyną mozliwością jest podyplomówka po studiach licencjackich np ale przeciez - studia prawnicze są jednolite... chyba,ze mi sie pomerdalo i Ty nie studiujesz prawa :-[

reklama
Dziewczyny wielkie buziaki za trzymanie kciuków. Chyba jak wszysteki trzymacie to się udaje :laugh:. Kachna w szpitalu nie została, a ja kutro rano jadę z moim tatusiem do sklepiku po aparacik. ;D ;D ;D. No i jak mężuś z pracy wróci to sprzet już będzie w domku. Nawet te negocjajce nie byly takie trudne, no i jeszcze tatuś sie zgodzial pojechać z ciężarna córą na zakupki. HURA. No to chyba do konkusru się załapię. ;)

Do góry