reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Karolla wózek i fotelik jak marzenie (moje ;)) piekny i chetnie bym ci to zabrała... nam wozek kupuja tescie ale watpie zeby zgodzili sie na MUSTY a fotelik tez kupujemy z MAXI COSI.
mebelki tez pięknusie... ::) :D

reklama
Karolla super zakupki. Ja to nawet w pierwszej chwili myślałam, że ten pokoik to już wasz :laugh:. Bo mi nawet obrazki pasowały (chyba oslepłam ostatnio).

No a ja mam dziewczynki prośbę. Jestem w trakcie namawiania mojej drugiej połowki na aparacik. Tzn, już od dawna ustalone, ze najpóxniej na świeta gwiazdka przyniesie. Ale wlaśnie znalazłam promocje na nasz wymarzony model i chce przkonać mężusia, że już taniej przed świetami nie bedzie. Jak się uda to w piątek do sklepiku i może na konkurs zdążę. ;) No a potem zapakuję i 6 grudnia spod poduszki wyciągnę, żeby Mat sie nie pokapował co i jak z Mikołajem :laugh:
więc tzrymajcie kciuki za owocne negocjacje

Karola trzymamy kciukasy musi sie udac szkoda żeby takiej pięknej mamy w konkursie nie było!!!!

A co do pokoiku hmm chciałabym miec dla dzidzi taki duży pokoik ;)

hihi, Karolla świetny jest ten wózeczek, a i ja się nie pokapowałam na początku że to sklepowy pokoik właśnie przez te obrazki na ścianie... :)

Karola trzymam kciuki za aparacik :)

dziewczynki z racji tego że Rybka będzie miała chłopca, mam dużo fajnych rzeczy do sprzedania za grosze dla dziewczynki. jeśli któraś będzie zainteresowana to chętnie prześlę fotki @.
pozdrawiam.

reklama
Myfa80 pisze:
Kira jak juz dziewczyny zaczeły o tych egz to jak tam Twoj ten ostatni najwazniejszy :-)? moge juz podac Ci łapke?

właśnie Kira :) z czego sie obroniłaś? jaki miałaś tytuł? My tu trzymamy kciuki cały czas a Ty nam nic nei mówisz... :mad:

;)

Do góry