reklama
jejku ja Cie Antares nie rozumiem poczekaj luknę w słownilk......Antares77 pisze:Karolla a ten car dla Bejbisi to hał macz?
oki już wiem co to znaczy ;D
Mutsy spacerówka z gondolą 2500 zł!
karola7
Fanka BB :)
Karolla super zakupki. Ja to nawet w pierwszej chwili myślałam, że ten pokoik to już wasz :laugh:. Bo mi nawet obrazki pasowały (chyba oslepłam ostatnio).
No a ja mam dziewczynki prośbę. Jestem w trakcie namawiania mojej drugiej połowki na aparacik. Tzn, już od dawna ustalone, ze najpóxniej na świeta gwiazdka przyniesie. Ale wlaśnie znalazłam promocje na nasz wymarzony model i chce przkonać mężusia, że już taniej przed świetami nie bedzie. Jak się uda to w piątek do sklepiku i może na konkurs zdążę. No a potem zapakuję i 6 grudnia spod poduszki wyciągnę, żeby Mat sie nie pokapował co i jak z Mikołajem :laugh:
więc tzrymajcie kciuki za owocne negocjacje
No a ja mam dziewczynki prośbę. Jestem w trakcie namawiania mojej drugiej połowki na aparacik. Tzn, już od dawna ustalone, ze najpóxniej na świeta gwiazdka przyniesie. Ale wlaśnie znalazłam promocje na nasz wymarzony model i chce przkonać mężusia, że już taniej przed świetami nie bedzie. Jak się uda to w piątek do sklepiku i może na konkurs zdążę. No a potem zapakuję i 6 grudnia spod poduszki wyciągnę, żeby Mat sie nie pokapował co i jak z Mikołajem :laugh:
więc tzrymajcie kciuki za owocne negocjacje
Theo, ja poproszę fotki. Mój adres: aleobi@wp.pl. Dzięki
reklama
Myfa80 pisze:Kira jak juz dziewczyny zaczeły o tych egz to jak tam Twoj ten ostatni najwazniejszy :-)? moge juz podac Ci łapke?
właśnie Kira z czego sie obroniłaś? jaki miałaś tytuł? My tu trzymamy kciuki cały czas a Ty nam nic nei mówisz...
Podziel się: