reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Dzięki dziewczynki.
Zuza też się wspina ale jesteśmy teraz bardzo na etapie ksiażeczek do kolorowania i naklejania naklejek i Zuza bardzo lubi rysować a w krzesełku tym do jedzenia nie chce siedzieć, więc stoi to bidne dziecko przy ławie i się męczy. Myślę że będzie stoliczka używać w celach w jakich jest stworzony:) przynajmniej mam taką nadzieję:)

Poza tym podoba mi się nawet łózeczko do kompletu: ŁÓŻKO JUNIOR (1329555776) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dzięki dziewczynki.
Zuza też się wspina ale jesteśmy teraz bardzo na etapie ksiażeczek do kolorowania i naklejania naklejek i Zuza bardzo lubi rysować a w krzesełku tym do jedzenia nie chce siedzieć, więc stoi to bidne dziecko przy ławie i się męczy. Myślę że będzie stoliczka używać w celach w jakich jest stworzony:) przynajmniej mam taką nadzieję:)

Poza tym podoba mi się nawet łózeczko do kompletu: ŁÓŻKO JUNIOR (1329555776) - Aukcje internetowe Allegro

Agatkas, to na pewno jest trafiony prezent...My Julci w czerwcu kupiliśmy stolik i krzeseka w Ikei i ona uwielbia tam rysowac...ma taki swoj kącik i moja nigdy na niego nie weszla, oby nie wchodzila

A my zakupiłyśmy na Mikołaja stoliczek z krzesełkami:) taki czerwony: STOLIK Z KRZESEŁKAMI , PRODUKT POLSKI (1329555477) - Aukcje internetowe Allegro Z babcią na pół się złożyłyśmy:)

Stolika z krzesełkiem to bardzo przydatna rzecz. My mamy takie krzesełka ze schowkami.

U nas mikołajki bardziej symbolicznie. Martynka dostanie grę komputerową i pluszaka w szkole a Natalka dostanie znikopis.
Pod choinkę Martyna zamówiła sobie biurko, krzesło i lampkę a na Natalkę nie mam pomysłu.

reklama
Ja już sama nie wiem z tymi materacami.... Niby teraz wszyscy najmądrzejsi mówią że dzieci nie powinny spać na tych kokosowo gryczanych i samych gryczanych czy kokosowych, tylko na jakiś elastycznych czyli piankowych (oczywiście nie tych najtańszych z najtańszych) lub sprężynowych lub lateksowych. Lateksowego na pewno nie kupię bo ceny zaczynają się od 350 zł w górę, to samo w sumie ze sprężynowymi.... I już sama nie wiem co mam zrobić....Zuza na stronie kokosowej w ogóle nie chciała spać, musiałam jej zmieniać na gryczaną, więc kokosowy odpada zupełnie.....HELP:szok:

Do góry