Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pewnie dobry, ale jak dla mnie za drogi. Stanowczo... ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie dobry, ale jak dla mnie za drogi. Stanowczo... ;/
Dziewczynki HELP! Mam upatrzone łózko dla Zuzki tylko że bez materacyka w rozmiarze 80x160. No i mam taki problem że na allegro jest tylko jeden materac w tym rozmiarze Drogi i taki: Materac VERONA 80x160 7stref kieszonki NAJTANIEJ! (1341850762) - Aukcje internetowe Allegro
I ja nie wiem czy taki materac jest dobry dla dwulatka...
baaardzo drogi, ale.... nie jedyny na allegro ;p źle szukałaś
ja przed chwilą sprawdziłam i znalazłam jeszcze:
Materac gryka gryczany 160x80 SPECJALNY W-wa (1339681273) - Aukcje internetowe Allegro
Materac kokos-pianka-gryka 160x80 Warszawa (1345512789) - Aukcje internetowe Allegro
Materac piankowy dla dzieci 160x80, 180x90, 200x90 (1337967036) - Aukcje internetowe Allegro
;-);-)
A my zakupiłyśmy na Mikołaja stoliczek z krzesełkami taki czerwony: STOLIK Z KRZESEŁKAMI , PRODUKT POLSKI (1329555477) - Aukcje internetowe Allegro Z babcią na pół się złożyłyśmy