Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
kurcze nie pamiętam.Łożeczko jest takie, że ja mogę na nim spać, ma jakoś 160 lub 170 cm długości i chyba 70 szerokości. Gdzieś wklejałam linka.
Ja jestem zadowolona.
Ja jestem zadowolona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no, ja właśnie chciałam zapytać o to łóżeczko razem z barierką czy jesteś zadowolona? Czy jest takie solidne? i jaką macie szerokość?
KOchane jaki kupiłyście materaz maluchom ?
my kupilismy kokos-pianka-kokos
Ania, genialne to łóżko!A my zamówiliśmy dla Fabianka takie łóżeczko:-)
Łóżko piętrowe KACPER 2 BMGBEDS latoPROMOCJA (1319532340) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczynki HELP! Mam upatrzone łózko dla Zuzki tylko że bez materacyka w rozmiarze 80x160. No i mam taki problem że na allegro jest tylko jeden materac w tym rozmiarze Drogi i taki: Materac VERONA 80x160 7stref kieszonki NAJTANIEJ! (1341850762) - Aukcje internetowe Allegro
I ja nie wiem czy taki materac jest dobry dla dwulatka...