reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Dzieczyny chce kupić fotelik na rowej małemu... jaki polecacie. Wczoraj patrzyłam w realu są za 200 zł na allegro takie same za 115 zł

Dziękuję Madzienko.

Zanplo cos mi się przypomina że ty kupowałaś na allegro dobrze pamiętam ? Jesteś zadowolona ?

agaciu ja tez wypatrzylam na alegro , sprzedawca mial w lodzi sklep wiec osobiscie sie pofatygowalismy zeby najpierw obejrzec jak wyglada na zywo.
no i oczywiscie do tego kask:)

Dziękuję Madzienko.

Zanplo cos mi się przypomina że ty kupowałaś na allegro dobrze pamiętam ? Jesteś zadowolona ?

Agaciu kupowałam na allegro, jestem bardzo zadowolona, wypróbowany już kilka razy, w tym roku tylko raz, ale pogoda nie pozwoliła. Przewiewny, chyba wygodny bo Maja jest zadowolona. Właśnie szukam który to jest
Chyba mamy ten: Fotelik rowerowy BELLELLI PEPE włoski Rozne Kolory (1605169177) - Aukcje internetowe Allegro nie pamietam firmy, ale wyglada identycznie, z dziurami i taka nakladką, cena też ta sama. Jak będe w domu to sprawdzę firmę.

My teraz rozglądamy się za hulajnogą, może cos polecacie??? spodobała mi się ARTI TRIO na trzech kółkach, wyglada na stabilną, o taka LEKKA HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA ARTI TRIO 6 KOLORÓW !!! (1583637828) - Aukcje internetowe Allegro
Maja wczoraj wróciła z przedszkola i cały czas wspomina o hulajnodze (zaczęło się), ale na szczeście jest dzień dziecka to jak zasłuży to dostanie.

Agaciu kupowałam na allegro, jestem bardzo zadowolona, wypróbowany już kilka razy, w tym roku tylko raz, ale pogoda nie pozwoliła. Przewiewny, chyba wygodny bo Maja jest zadowolona. Właśnie szukam który to jest
Chyba mamy ten: Fotelik rowerowy BELLELLI PEPE włoski Rozne Kolory (1605169177) - Aukcje internetowe Allegro nie pamietam firmy, ale wyglada identycznie, z dziurami i taka nakladką, cena też ta sama. Jak będe w domu to sprawdzę firmę.

My teraz rozglądamy się za hulajnogą, może cos polecacie??? spodobała mi się ARTI TRIO na trzech kółkach, wyglada na stabilną, o taka LEKKA HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA ARTI TRIO 6 KOLORÓW !!! (1583637828) - Aukcje internetowe Allegro
Maja wczoraj wróciła z przedszkola i cały czas wspomina o hulajnodze (zaczęło się), ale na szczeście jest dzień dziecka to jak zasłuży to dostanie.

Zanplo, my niedawno kupiliśmy taką : HULAJNOGA trojkolowa HELLO KITTY CARS TOY STORY (1603870205) - Aukcje internetowe Allegro, Alankowi najbardziej się w niej póki co podoba to, że gra i świeci :p, bo do niej tańczy :szok::-D:-D, choc przyznam, że kilka razy już na niej śmigał pod blokiem :tak::tak:

reklama

Zanplo my mamy Mini Micro i jest rewelacyjna...tylko cena :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:to jedyny minus

hulajnoga mini micro/ RÓŻOWA , NIEBIESKA / Gdańsk (1601927308) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry