reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ja jestem z x-landera zadowolona. Nawet po śniegu nie jest najgorzej jechać. Mi się super prowadzi a Jasiek i tak stale cuduje więc i w każdym innym wisiałby przewieszony przez barierkę albo z nogami na barierce :-)

Widziałam że x-lander zrobił lekką spacerówkę xs

Wózek dziecięcy XS - X-lander

Najpierw zastanawialiśmy się nad Maclarenem ale jakoś nie jestem przekonana. Dużo kasy kosztuje. A używanego nie chcę.

reklama
P.s. te kółka naprawdę super sobie radzą, nawet w nierównym terenie, w pierwszy dzień zakupu testowaliśmy go w górach i jak dla Nas rewelacja :tak:

Na pewno bym go kupiła gdyby był tańszy!!!!! Jest super!!!! Jak dowiesz się od mamy to daj mi znać czy jest tańszy proszę.....

Na allegro znalazłam tańsza wersję tej firmy ale brzydki kolor:
SILVER CROSS FIZZ ŚLĄSK NOWOŚĆ !!! (903002973) - Aukcje internetowe Allegro
Jak fajnie,ze jest jeszcze ktoś kto ma takiego szała jak ja:) :-D:tak::tak:
Jak wyjdzie taniej to bierym dwa:p hahah dam znac obiecuje....
Ten FIZZ mi się srednio podoba....to juz wersja POP jest toszke lepsza, ma duzą bude....:tak:

Kanuś mnie przerażają aż tak małe kółka.... Ale może w tym modelu nie jest to problem... No i skoro parasolka to już nie ma regulacji oparcia... Akurat to jest dla mnie ważne, ale każdy zwraca uwagę na coś innego :-)
Semiko no zobaczymy jak te kółka będa sie sprawować... a regulacja oparcia jest jak najbardziej....wiadomo,ze nie taka w tych naszych duzych wózkach...ale jest chyba 3 poziomowa :)

Semiko nawet jak się przyjrzysz to na tych zdjątkach na stronce, która zamieściłam są rozłożone oparcia;)tylko musisz kliknac na foto:)

silver cross dazzle - wózek spacerowy, parasolka Wózki >> Spacerowe **********

Dlaczego parasolka ma nie mieć regulacji oparcia???

Ja chyba kupię taki: Inglesina Trip kolor Melone

Agatko wybacz, to chyba trochę zboczenie zawodowe... Jakoś się przyzwyczaiłam, że "parasolka" ma jedynie niewielką regulację oparcia (często dosłownie o kilka centymetrów). Tak teraz popatrzyłam na obydwa wózeczki - i ten do którego link podała Kana, i ten, który podoba się Tobie - i nie widzę tam nic na temat regulacji oparcia. Ale z racji późnej godziny (bo na roztrzepanie nie będę zwalała :-D) może już czegoś nie dostrzegam w tych opisach :-)

reklama
Do góry