reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
a my mamy taką Coneco Flash niebieski - opinie o Coneco Flash niebieski i jestem z niej naprawdę zadowolona. Szeroka więc dziecko ma duży komfort, ma zdejmowaną barierkę, w komplecie jest okrycie, również rozkłada się w kilku poziomach, aż do leżącego. My jeżdzimy nią chyba od czerwca i dobrze się sprawdza.
No i jest niedroga, za naszą płaciliśmy chyba 270zł.

a my mamy taką Coneco Flash niebieski - opinie o Coneco Flash niebieski i jestem z niej naprawdę zadowolona. Szeroka więc dziecko ma duży komfort, ma zdejmowaną barierkę, w komplecie jest okrycie, również rozkłada się w kilku poziomach, aż do leżącego. My jeżdzimy nią chyba od czerwca i dobrze się sprawdza.
No i jest niedroga, za naszą płaciliśmy chyba 270zł.
My mamy taki sam wózeczek tylko czerwony i też jestem z niego bardzo zadowolona, tym bardziej, że kosztował mało, a użytkuje się super.

Agatkas odnośnie wózeczka moja mama jeszcze nic nie mówiła jak dzwoniła dzisiaj,bo póki co nie znalazła go u siebie.....ale mówiła ,że się jeszcze rozejrzy..

Sprawdzałam dzisiaj na allegro ten Cybex już kiedyś też go oglądałam.... podoba mi sie ten czerwony i chyba sie na niego zdecyduje jak ten Silver Cross Dazzle nie wypali... na allegro kosztują już nawet 369zl- 399zł....

lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ czerwony W-wa (911857925) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze fiolet jest fajny:)

Superlekka spacerówka WÓZEK CYBEX ONYX 2 kolory (889602727) - Aukcje internetowe Allegro

Agatkas odnośnie wózeczka moja mama jeszcze nic nie mówiła jak dzwoniła dzisiaj,bo póki co nie znalazła go u siebie.....ale mówiła ,że się jeszcze rozejrzy..

Sprawdzałam dzisiaj na allegro ten Cybex już kiedyś też go oglądałam.... podoba mi sie ten czerwony i chyba sie na niego zdecyduje jak ten Silver Cross Dazzle nie wypali... na allegro kosztują już nawet 369zl- 399zł....

lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ czerwony W-wa (911857925) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze fiolet jest fajny:)

Superlekka spacerówka WÓZEK CYBEX ONYX 2 kolory (889602727) - Aukcje internetowe Allegro

Fajna, ja też wybrałabym czerwony....ale nadal się zastanawiam nad tą Inglesiną Trip.
Dziwi mnie cena tego Cybexa....wszędzie kosztuje ponad 450zł ???

Wydaje mi sie,ze oni po prostu mają sprowadzona większa ilość i dlatego tak taniej wychodzi....
Zwróciłam uwagę tez na Silver Crossa Dazzle...poszperałam i znalazłam stronkę gdzie są już po 699zł czy 740.....a jak wejdziesz na pierwsza lepsza to masz wszędzie po ponad 900zł....

Wydaje mi sie,ze oni po prostu mają sprowadzona większa ilość i dlatego tak taniej wychodzi....
Zwróciłam uwagę tez na Silver Crossa Dazzle...poszperałam i znalazłam stronkę gdzie są już po 699zł czy 740.....a jak wejdziesz na pierwsza lepsza to masz wszędzie po ponad 900zł....

Fajne te Dazzle....ciekawe, ładne, niziutkie....ale cena mnie powala, szczególnie że ja już nie mam wypłaty;)

My mamy taki Espiro active
Babydesign Group
jestem zadowolona ale do konca nie wiem czy Jula teraz bedzie chciala w nim jezdzic..ona chce chodzic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kolezanki ostrzegaly mnie przed wydawaniem kupy kasy na kolejny wozek, bo z dzieciakami jest roznie, niektore w ogole nie chce w wozku siedziec....

Teraz wożę go w samochodzie i sluzy mi na zakupach:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My mamy taki Espiro active
Babydesign Group
jestem zadowolona ale do konca nie wiem czy Jula teraz bedzie chciala w nim jezdzic..ona chce chodzic:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kolezanki ostrzegaly mnie przed wydawaniem kupy kasy na kolejny wozek, bo z dzieciakami jest roznie, niektore w ogole nie chce w wozku siedziec....

Teraz wożę go w samochodzie i sluzy mi na zakupach:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
madziu ja przez jakis czas chodziłam z Fifim na spacery tylko na nóżkach to gdy wchodzil do pokoju w ktorym stoją wozki to biegiem do nich pędził i wdrapywał sie na nie tak sie biedak stęsknil za nimi:zawstydzona/y:a gdy zabrałam go na spacer po takiej długiej rozłące w wózku to biedak siedział taki grzeczny w tym wózeczku :zawstydzona/y::-pna drugi dzien też pojechaliśmy bryką i było to samo taki grzeczny cały spacerek:-D

Do góry