Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys a jaką masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy taki sam wózeczek tylko czerwony i też jestem z niego bardzo zadowolona, tym bardziej, że kosztował mało, a użytkuje się super.a my mamy taką Coneco Flash niebieski - opinie o Coneco Flash niebieski i jestem z niej naprawdę zadowolona. Szeroka więc dziecko ma duży komfort, ma zdejmowaną barierkę, w komplecie jest okrycie, również rozkłada się w kilku poziomach, aż do leżącego. My jeżdzimy nią chyba od czerwca i dobrze się sprawdza.
No i jest niedroga, za naszą płaciliśmy chyba 270zł.
Agatkas odnośnie wózeczka moja mama jeszcze nic nie mówiła jak dzwoniła dzisiaj,bo póki co nie znalazła go u siebie.....ale mówiła ,że się jeszcze rozejrzy..
Sprawdzałam dzisiaj na allegro ten Cybex już kiedyś też go oglądałam.... podoba mi sie ten czerwony i chyba sie na niego zdecyduje jak ten Silver Cross Dazzle nie wypali... na allegro kosztują już nawet 369zl- 399zł....
lekka spacerówka WÓZEK CYBEX TOPAZ czerwony W-wa (911857925) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze fiolet jest fajny
Superlekka spacerówka WÓZEK CYBEX ONYX 2 kolory (889602727) - Aukcje internetowe Allegro
Wydaje mi sie,ze oni po prostu mają sprowadzona większa ilość i dlatego tak taniej wychodzi....
Zwróciłam uwagę tez na Silver Crossa Dazzle...poszperałam i znalazłam stronkę gdzie są już po 699zł czy 740.....a jak wejdziesz na pierwsza lepsza to masz wszędzie po ponad 900zł....
madziu ja przez jakis czas chodziłam z Fifim na spacery tylko na nóżkach to gdy wchodzil do pokoju w ktorym stoją wozki to biegiem do nich pędził i wdrapywał sie na nie tak sie biedak stęsknil za nimia gdy zabrałam go na spacer po takiej długiej rozłące w wózku to biedak siedział taki grzeczny w tym wózeczku na drugi dzien też pojechaliśmy bryką i było to samo taki grzeczny cały spacerekMy mamy taki Espiro active
Babydesign Group
jestem zadowolona ale do konca nie wiem czy Jula teraz bedzie chciala w nim jezdzic..ona chce chodzic
Kolezanki ostrzegaly mnie przed wydawaniem kupy kasy na kolejny wozek, bo z dzieciakami jest roznie, niektore w ogole nie chce w wozku siedziec....
Teraz wożę go w samochodzie i sluzy mi na zakupach