reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Kobitki poczytałam Was troszkę i strasznie się ciesze,że poruszyłyście temat wózków.....mi podoba się od XXX czasu TEN:

silver cross dazzle - wózek spacerowy, parasolka Wózki >> Spacerowe **********

kolor ten fiolet:grape

Jestem na niego chora...tylko strasznie drogi,kombinuje już czy u mamy mojej nie będzie tańszy.....

Czy może któraś z Was słyszała jakieś opinie o nim>>>

reklama
Kobitki poczytałam Was troszkę i strasznie się ciesze,że poruszyłyście temat wózków.....mi podoba się od XXX czasu TEN:

Jestem na niego chora...tylko strasznie drogi,kombinuje już czy u mamy mojej nie będzie tańszy.....

Na pewno bym go kupiła gdyby był tańszy!!!!! Jest super!!!! Jak dowiesz się od mamy to daj mi znać czy jest tańszy proszę.....

Na allegro znalazłam tańsza wersję tej firmy ale brzydki kolor:
SILVER CROSS FIZZ ŚLĄSK NOWOŚĆ !!! (903002973) - Aukcje internetowe Allegro

Kanuś mnie przerażają aż tak małe kółka.... Ale może w tym modelu nie jest to problem... No i skoro parasolka to już nie ma regulacji oparcia... Akurat to jest dla mnie ważne, ale każdy zwraca uwagę na coś innego :-)

Ostatnia edycja:
Agatkas a ja w kwestii wózka miałam się ciebie pytać właśnie, czy też z x-landera rezygnujecie :-D
Wiesz co....nie rezygnuję całkowicie...zobacze jak sie będzie spacerówka sprawować...
Powiem Ci że mam troszkę dosć x-landera...cieżki, ciężko się go wkłada do auta...Zuzka siedzi w pozycji półleżacej, albo jej muszę poduchę pod plecy podkłądac bo się wkurza ze nic nie widzi...
Także parasolkę na pewno kupię choćby ze względu na wycieczki do sklepu czy potem na wakacje:)

Też jestem z x-landera niezadowolona.

Ale parasolkę chcę taką do max 400 zł kupić. I ma być lekka.
Chicco ma sporo modeli.

W przyszłym tygodniu pojadę do sklepu i sobie pooglądam i może jakąś wybiorę.

reklama
Do góry