reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

reklama
Dziewczyny zamówiłam dla Małej takie nosidełko wydaje się fajne=czy któraś ma też może takie, albo inne?Sprawdza się-podzielcie się opiniami:tak:Albo może nie kupujecie wogóle nosidełek, bo moga zaszkodzić:baffled:

Najbezpieczniejsze nosidełko Baby Bjorn 2009 HIT (566465776) - Aukcje internetowe Allegro

Moi znajomi mają takie, jest bardzo fajne. My mamy z fisher price i też superowskie. W szpitalu uratowało mi życie, bo jak nie miałam już sił w rękach, to małą do nosidełka i tak ją fajnie bujało, że zasypiała w nim, a mnie ręce mogły trochę odpocząć od noszenia.

Ja właśnie planuję zakupić małej matę. Myślicie że taka będzie fajna?
FISHER-PRICE mata "RAINFOREST'' polecamy (572806453) - Aukcje internetowe Allegro

Agatkas ja także rozważałam tą matę, ale w końcu zdecydowałam się na taką, ponieważ stwierdziłam,że Mała ma już karuzelę nad łóżeczkiem i znów ta karuzela choć wiadomo, że można nie włączyć ale zawsze to coś podobnego:tak:Przynajmniej takie moje zdanie:rofl2:
http://allegro.pl/item559213689_mata_sloneczny_ogrod_tiny_love_10_i_wys_0zl.html

A wczoraj właśnie mi przyszło nosidełko i jestem mega zadowolona i bardzo polecam:-)No i Mała chyba też bo już trochę próbowaliśmy:blink:

reklama
Do góry