reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Co do krzesełka chciałbym kupić takie bo cholernie mi się podoba, ale cena trochę odstrasza,więc zobaczymy.A wogóle kiedy zamierzacie zakupić krzesełko?:sorry:

Paola ja bym za 800 nie kupiła krzesełka, bo już za mniej można dostać naprawdę super sprzęcik.
Jestem w szoku z resztą bo w UK te foteliki są za 110 funtów już!

Mi się ostatnio spodobał ten pomysł jako, że nie mamy miejsca w chałupie już, a co dopiero za 2-3 miesiące hehehe Buy your Helper FunPod HighChair - Maple inc Pack 14 reviews from Kiddicare Baby High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment_

albo coś takiego Buy your Concord Lima Chair Cherry reviews from Kiddicare Portable, Travel and Booster High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment_

xpatrysiax - bardzo fajne, ale wielkie to jak cholera! Ja bym nie miała miejsca niestety.

Paola ja bym za 800 nie kupiła krzesełka, bo już za mniej można dostać naprawdę super sprzęcik.

.

Nom wiem, wiem mi też szkoda wydać tyle na krzesełko, więc raczej poszukam cos tańszego, ale to dopiero za jakiś czas, wiec się zobaczy:tak:

Mi się ostatnio spodobał ten pomysł jako, że nie mamy miejsca w chałupie już, a co dopiero za 2-3 miesiące hehehe Buy your Helper FunPod HighChair - Maple inc Pack 14 reviews from Kiddicare Baby High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment_

albo coś takiego Buy your Concord Lima Chair Cherry reviews from Kiddicare Portable, Travel and Booster High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment_

xpatrysiax - bardzo fajne, ale wielkie to jak cholera! Ja bym nie miała miejsca niestety.

Wcale nie takie duże. My mamy mieszkanko dwa pokoje 46 m2, więc nieduże. A poza tym potem może służyć jako stoliczek do zabawy.

Dziewczyny ja znowu z prośbą do Was-aż mi głupio, bo co chwila coś...
Już niedługo Maluszki przesiądą się do spacerówek i parasolek. My mamy Emmaljungę, ale jeszcze jej nie rozłożyłam, bo narazie Olek jeździ w gondoli. Niestety wózek waży coś koło 17 kg, więc moi rodzice kupili Małemu dodatkowo taką parasolkę: ABC DESIGN AMIGO - E-Kajtek
Czy któraś z Was mogłaby napisać coś o tym wózku? Jakie inne spacerówki-parasolki możecie polecić?

Patrysia ze spacerówek-parasolek moim zdaniem najlepsze są McLareny. Ale to już dla starszego dziecka bo nie ma regulacji oparcia. Ale są zajebiaszczo lekkie i świetnie się prowadzą, normalnie jednym paluchem można pchać i jedzie :-)

reklama
Patrysia ze spacerówek-parasolek moim zdaniem najlepsze są McLareny. Ale to już dla starszego dziecka bo nie ma regulacji oparcia. Ale są zajebiaszczo lekkie i świetnie się prowadzą, normalnie jednym paluchem można pchać i jedzie :-)
Zgadzam sie :tak: Mam osobiscie Maclarena Volo a sa tez Maclareny z regulacja oparcia np. maclaren techno czy Quest

Do góry