reklama
Agacia82
Mami :)
Justynka kiedy lecą gotowe na wszystko? Bo kiedys na polsacie o 22:00 a teraz? A ja je uwielbiam nie opusciłam zadnego odcinka a teraz cos chyba się zmieniło.ja tez uwielbiam Dr Housa oglądać ale i Gotowe na wszystko a to leci o tej samej porze i mam zonka
pytia
Fanka BB :)
Dziewczyny zamówiłam dla Małej takie nosidełko wydaje się fajne=czy któraś ma też może takie, albo inne?Sprawdza się-podzielcie się opiniamiAlbo może nie kupujecie wogóle nosidełek, bo moga zaszkodzić
Najbezpieczniejsze nosidełko Baby Bjorn 2009 HIT (566465776) - Aukcje internetowe Allegro
Moi znajomi mają takie, jest bardzo fajne. My mamy z fisher price i też superowskie. W szpitalu uratowało mi życie, bo jak nie miałam już sił w rękach, to małą do nosidełka i tak ją fajnie bujało, że zasypiała w nim, a mnie ręce mogły trochę odpocząć od noszenia.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Moi znajomi mają takie, jest bardzo fajne. My mamy z fisher price i też superowskie. W szpitalu uratowało mi życie, bo jak nie miałam już sił w rękach, to małą do nosidełka i tak ją fajnie bujało, że zasypiała w nim, a mnie ręce mogły trochę odpocząć od noszenia.
Pytia a jakie masz to nosidełko?
justyna
Justynka kiedy lecą gotowe na wszystko? Bo kiedys na polsacie o 22:00 a teraz? A ja je uwielbiam nie opusciłam zadnego odcinka a teraz cos chyba się zmieniło.
nowa seria leci na fox life w czwartki o 21 !
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja właśnie planuję zakupić małej matę. Myślicie że taka będzie fajna?
FISHER-PRICE mata "RAINFOREST'' polecamy (572806453) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER-PRICE mata "RAINFOREST'' polecamy (572806453) - Aukcje internetowe Allegro
blizniaki2000
Agatkas, śliczna jest ta mata
Agatkas ja także rozważałam tą matę, ale w końcu zdecydowałam się na taką, ponieważ stwierdziłam,że Mała ma już karuzelę nad łóżeczkiem i znów ta karuzela choć wiadomo, że można nie włączyć ale zawsze to coś podobnegoPrzynajmniej takie moje zdanie
http://allegro.pl/item559213689_mata_sloneczny_ogrod_tiny_love_10_i_wys_0zl.html
A wczoraj właśnie mi przyszło nosidełko i jestem mega zadowolona i bardzo polecam:-)No i Mała chyba też bo już trochę próbowaliśmy
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mata super, ale kosztuje też swoje;-)