Myszqa
Fanka BB :)
No ja właśnie szukam maty dla mojej siostrzenicy. I ta jest fajna ale rzeczywiście droga tylko jakoś reszta nie bardzo mi się podoba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam taką tyle że bez boków.....:-)My mamy taką MATA KOJEC 2w1 - 4 WZORY - SUPER CENA - KURIER ! (573412266) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne jest to,że ma zapinane boki-póki Emilka jest malutka,to zawsze zapinam te boki.Aha,no oczywiście mamy żyrafkę
Agatkas ja także rozważałam tą matę, ale w końcu zdecydowałam się na taką, ponieważ stwierdziłam,że Mała ma już karuzelę nad łóżeczkiem i znów ta karuzela choć wiadomo, że można nie włączyć ale zawsze to coś podobnegoPrzynajmniej takie moje zdanie
**Mata SŁONECZNY OGRÓD Tiny Love* -10% i wys.0zl (559213689) - Aukcje internetowe Allegro
A wczoraj właśnie mi przyszło nosidełko i jestem mega zadowolona i bardzo polecam:-)No i Mała chyba też bo już trochę próbowaliśmy
Dziewczyny co sadzicie o tych krzeselkach, chcę jakies zam owic, ale sama nie wiem jakie, chłopcy mieli drewniane i teraz takiego nie chcę:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z POZYTYWKĄ WYGODNE NOWE (613283179) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN COCO NOWOŚĆ (616549766) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE WYSOKIE KRZESEŁKA _______najnowsza KOLEKCJA! (617451334) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESELKO WIELOFUNKCYJNE STELLA HIT 2009 SUN !! (615512556) - Aukcje internetowe Allegro