reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

HI HI!!!!!!!!!!:-D:-D
A właśnie dziś miałam Wam napisać - że jak dziś włączyłam suszarkę na chwilę to mała zasnęła!!!!!! Potem wstała - ja znów włączyłam i znów zasnęła!!! TO MAGIA!!!! Tak samo mam z laktatorem elektrycznym - ostatnio więcej ściągam bo mała nie chce ssać i jak go włączam - to szumi i mała zasypia - hehe:-D
Ponoć w brzuszku też były podobne szumy i malutkie dzieci się uspakajają.... DOBRE TO!!!

reklama
Smiejcie się ja dzisiaj 3 razy musiałam uzyć suszarki taki koszmarny dzionek mi sie trafił i na szczescie jest niezawodna bo chybabym sobie wszystkie wlosy wyrwała dzisiaj z rozpaczy, wczoraj malutką chwaliłam ze grzeczna jak aniołek to dzis nadrobiła chyba pomysle nad ta płytką albo sama suszare nagram :tak::-D:-D:-D

Właściwie nie wiem czy na dobrym watku to pisze ale obejrzałam " To nie tak jak myslisz kotku" i normalnie miałam taki masaz brzucha ze śmiechu, że szok.
Oczywiście nie kazdemu moze sie podobac ale moim zdaniem był super ( asystent Bazyl nie do pobicia normalnie) :rofl2:

spox, tak jak pisałam, kazdy ma inne odczucia i co innego go smieszy, ja np. nie trawie ang. humoru w stylu Monthy Pytona, a niektórzy sie zachwycają;-)

Jesli już na filmy zeszlysmy to w wekend mielismy maraton filmowi i obejrzelismy SLAMDOGA i Ciekawy przypadek Benjamina Buttona I i zastanawiam się za co pierwszy film dostal 8 oskarów, kompletnie tego nie rozumiem ale widocznie moje gusta i smaki sa inne niz wiekszosci ludziów:zawstydzona/y: Za to Ciekawy przypadek ..... byl super i bardzo polecam:tak::tak:

Jesli już na filmy zeszlysmy to w wekend mielismy maraton filmowi i obejrzelismy SLAMDOGA i Ciekawy przypadek Benjamina Buttona I i zastanawiam się za co pierwszy film dostal 8 oskarów, kompletnie tego nie rozumiem ale widocznie moje gusta i smaki sa inne niz wiekszosci ludziów:zawstydzona/y: Za to Ciekawy przypadek ..... byl super i bardzo polecam:tak::tak:
tak ciekawy przypadek...super film!!!!!!!!!!!
A ja ostatnio ogladam (zaczelam od 1 odcinka)ten serial"czysta krew", w stanach zrobil furore jest naprawde fajny:tak:

tak ciekawy przypadek...super film!!!!!!!!!!!
A ja ostatnio ogladam (zaczelam od 1 odcinka)ten serial"czysta krew", w stanach zrobil furore jest naprawde fajny:tak:
oooo nie slyszalam a o czy jest ten serial?????
ja z ""tasiemcow"" kocham serial Dr.House:zawstydzona/y::zawstydzona/y: poprostu uwielbiam i niech sie wali pali ale musze go obejrzec jak leci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:uwielbiam jego specyficzne poczucie humoru ( zreszta ze mnie tez kawalek wredoty jest czasami ;((( )

reklama
Właściwie nie wiem czy na dobrym watku to pisze ale obejrzałam " To nie tak jak myslisz kotku" i normalnie miałam taki masaz brzucha ze śmiechu, że szok.
Oczywiście nie kazdemu moze sie podobac ale moim zdaniem był super ( asystent Bazyl nie do pobicia normalnie) :rofl2:
Mi maż kupił ten film w prezencie, bo koniecznie chciałm isc do kina, ale sie nie wyrobiłam, bo urodziłam:-D
Zaczęliśmy oglądać i po 40 minutach byłam już padnięta i poszłam spać, obejrzę kiedy indziej

Do góry