reklama
Ja kupiłam ciemną kurtkę żeby brudu nie było widać :-) i do tego spodnie od kombinezonu, a tak do skakania po śniegu mam jeden kombinezon po kuzynce wiec powinno wystarczyć.
Madzienko fajne te butki, tez czegoś takiego wypatruje.
Madzienko fajne te butki, tez czegoś takiego wypatruje.
dzewczyny ktore juz maja kombinezonki na zime,wklejcie prosze zdjecia...:-)
kupujecie jedno czy dwuczesciowe?
Ja się powoli rozglądam za kombinezonem - na bank kupujemy dwuczęściowy. Kombinezon z zeszłego roku już dawno za mały jest ceny kombinezonów są kosmiczne, takie jak mi się podobają to 300zł, a uzywane na allegro 200zł. szaleństwo.
najbardziej podobają mi się kroje Cocodrillo. Ale jeszcze na nic konkretnego się nie zdecydowaliśmy, choć czas najwyższy bo jest już coraz chłodniej.
Myszqa
Fanka BB :)
My mamy cocodrillo - czerwony z zielonymi elementami kupiony w zeszłym roku i przeleżał całą zimę bo mój M kupił "troszkę" za duży
A teraz jest jak znalazł!
Butki mamy póki co kupione jesienne w ccc z zimowymi jeszcze poczekam.
A teraz jest jak znalazł!
Butki mamy póki co kupione jesienne w ccc z zimowymi jeszcze poczekam.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agatkas śliczne, a modelka fenomenalna
Ja kombinezon i kurtkę zimową mam (moja mama się szarpnęła). A teraz mam taką kurteczkę i puchowy bezrękawnik.
Ja kombinezon i kurtkę zimową mam (moja mama się szarpnęła). A teraz mam taką kurteczkę i puchowy bezrękawnik.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
DziękujęmyAgatkas śliczne, a modelka fenomenalna
A tą kurtkę i kombinezonik też moja mama kupiła hehehehhe
Dziewczyny szukam jakies fajnej ksiazeczki w której bedzie duzo wierszyków rymowanek itp dla dzieci. Pewnie macie jakies moze cos polecicie. Chcialam cos kupic niestety fizycznie nie moge spytac w ksiegarni a w necie ciezko sie zdecydowac. Mamy juz tone ksiazeczek ale hania ma fioła na punkcie ksiazeczek a ja zeświruje ciagle czytając to samo, musze poszerzyc bibliteczke
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Anoli ja polecam taką
Wiersze dla dzieci - Maria Konopnicka (1300168838) - Aukcje internetowe Allegro
Mamy tylko z inną okładką i obie dziewczynki ją ubóstwiają.
Wiersze dla dzieci - Maria Konopnicka (1300168838) - Aukcje internetowe Allegro
Mamy tylko z inną okładką i obie dziewczynki ją ubóstwiają.
reklama
Dziewczyny szukam jakies fajnej ksiazeczki w której bedzie duzo wierszyków rymowanek itp dla dzieci. Pewnie macie jakies moze cos polecicie. Chcialam cos kupic niestety fizycznie nie moge spytac w ksiegarni a w necie ciezko sie zdecydowac. Mamy juz tone ksiazeczek ale hania ma fioła na punkcie ksiazeczek a ja zeświruje ciagle czytając to samo, musze poszerzyc bibliteczke
a może ta Przytulanki. Czyli wierszyki na dziecięce masażyki. Zabawy relacyjno-relaksujące - Marta Bogdanowicz - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
jest tam pełno wierszyków typu idzie rak...., itp.