reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

dzewczyny ktore juz maja kombinezonki na zime,wklejcie prosze zdjecia...:-)
kupujecie jedno czy dwuczesciowe?

ja kupiłam w ubiegłym roku na przecenach taki
IMG_6413.jpgIMG_6414.jpg

A w tym roku kupiłam jej jeszcze jedną kurteczke i spodnie ocieplane i chyba starczy poluje tylko na buciki..chcialabym kupic cos w tym stylu
ccc sniegowce.jpg

reklama
Ja kupiłam ciemną kurtkę żeby brudu nie było widać :-) i do tego spodnie od kombinezonu, a tak do skakania po śniegu mam jeden kombinezon po kuzynce wiec powinno wystarczyć.
Madzienko fajne te butki, tez czegoś takiego wypatruje.

dzewczyny ktore juz maja kombinezonki na zime,wklejcie prosze zdjecia...:-)
kupujecie jedno czy dwuczesciowe?

Ja się powoli rozglądam za kombinezonem - na bank kupujemy dwuczęściowy. Kombinezon z zeszłego roku już dawno za mały jest :blink: ceny kombinezonów są kosmiczne, takie jak mi się podobają to 300zł, a uzywane na allegro 200zł. szaleństwo.
najbardziej podobają mi się kroje Cocodrillo. Ale jeszcze na nic konkretnego się nie zdecydowaliśmy, choć czas najwyższy bo jest już coraz chłodniej.

My mamy cocodrillo - czerwony z zielonymi elementami kupiony w zeszłym roku i przeleżał całą zimę bo mój M kupił "troszkę" za duży :D
A teraz jest jak znalazł!
Butki mamy póki co kupione jesienne w ccc z zimowymi jeszcze poczekam.

Agatkas śliczne, a modelka fenomenalna :)

Ja kombinezon i kurtkę zimową mam (moja mama się szarpnęła). A teraz mam taką kurteczkę i puchowy bezrękawnik.

Dziewczyny szukam jakies fajnej ksiazeczki w której bedzie duzo wierszyków rymowanek itp dla dzieci. Pewnie macie jakies moze cos polecicie. Chcialam cos kupic niestety fizycznie nie moge spytac w ksiegarni a w necie ciezko sie zdecydowac. Mamy juz tone ksiazeczek ale hania ma fioła na punkcie ksiazeczek a ja zeświruje ciagle czytając to samo, musze poszerzyc bibliteczke;)

reklama
Dziewczyny szukam jakies fajnej ksiazeczki w której bedzie duzo wierszyków rymowanek itp dla dzieci. Pewnie macie jakies moze cos polecicie. Chcialam cos kupic niestety fizycznie nie moge spytac w ksiegarni a w necie ciezko sie zdecydowac. Mamy juz tone ksiazeczek ale hania ma fioła na punkcie ksiazeczek a ja zeświruje ciagle czytając to samo, musze poszerzyc bibliteczke;)

a może ta Przytulanki. Czyli wierszyki na dziecięce masażyki. Zabawy relacyjno-relaksujące - Marta Bogdanowicz - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
jest tam pełno wierszyków typu idzie rak...., itp.

Do góry