reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

No mi się już w tamtym roku ten miś podobał jak go tylko na rynek wypuścili ale wtedy cena mnie powaliła ale teraz to nawet jest znośna
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
chyba trzeba będzie najbogatszemu Mikołajowi pokazac:-D
Tylko on mi bardziej dla Martyny pasuje bo jak dla Natalki to ma za dużo kuszących guziczków:-DAle i tak mi się podoba:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, że odkopuję troszkę "stary temat", ale tez zastanawiam się nad zakupem stoliczka na roczek. Najbardziej kusił mnie ten pierwszy, ale dziś byłam z hipermarkecie i tak przelotem zdążyłam powciskać kilka guziczków :zawstydzona/y: i przyznam dziewczyny, że wydaje mi się hmmmmmm.... no w każdym bądź razie rozczarowałam się... Ale może właśnie dlatego, że to tylko "kilka guziczków"... Może nie odkryłam tych najważniejszych walorów :zawstydzona/y: Po reklamie w TV i niemałej cenie, spodziewałam się chyba czegoś lepszego :zawstydzona/y:Czy któraś z Was ma już taki stoliczek w domku i czy może coś więcej na jego temat powiedzieć?
Madzia ma ten stoliczek, jest mały, ale nam sie podoba, ma sporo różnych funkcji. Chociaż jak przyszedł, to też byłam trochę rozczarowana, ale teraz myśle że sporo tego jest jak na taką zabaweczkę.

Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają. MOże dlatego że mam już dosyc grających zabawek.
Madzia dostałą tego uczniaczka i nam sie bardzo podoba, mimo ze Mała ma mnóstwo pluszaków, ale to jednak cos więcej. Małej sie bardzo podoba i nam też, szczególnie jak mówi: kocham cię, jesteś cudny, jetseś moim przyjacielem, no i Madzia uwielbia jego czerwone serduszko, a w garnuszku czerwony nosek

I myślę, że z tych trzech zabawek mimo wszystko szczeniaczek jest najfajniejszy i najbardziej przystosowany do wieku naszych dzieci :-)
Też tak uważam

Jejku dziewczyny, jeden dzień nie wszłam na BB i już nie nadążam z nadrobieniem :zawstydzona/y: Dziękuję za odpowiedzi w sprawie stoliczka i Tygrysku czekam na relację :-) chociaż chyba już podjęłam decyzję, że za tę cenę mam inne fajne zabaweczki, a Blizniaki mnie jeszcze w tym utwierdziłaś... Kochane jesteście...

Co do krzesełka uczydełka to podobnie jak z uczniaczkiem i pewnie większością zabawek - sprawa indywidualna... Mój Hubert był najbardziej zainteresowany tylko i wyłącznie wchodzenie na krzesełko i schodzeniem z niego. Reszta nie była ważna :laugh2: Do mnie z kolei nie przemawiają póki co te mp3 dla maluchów :-)

Zosia najprawdopodobniej dostanie coś z serii Little People, bo ta seria już od pewnego czasu robi u nas furrorę :laugh2: Mamy trochę tego po Hubercie i Zosia naprawde rewelacyjnie tym się bawi. I obowiązkowo jakaś lalka, bo ona uwielbia przytulać lalki i maskotki :laugh2:

A co można kupic dziewczynce 3 latka ?

Agacia a może coś takiego MAJA Chicco KEMPING play village -50% PROMOCJA (825706485) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. bo też się do tego przymierzam dla siostrzenicy :-) Wiem, że dziewczynki lubią takie zabawki :-)

dziewczyny, doradźcie co kupić pod chionkę mamie (47 lat ) i siostrze (22 lata ) :zawstydzona/y::sorry:

Ollcia siostrze może jakąś książkę, albo płytkę CD z jej ulubioną muzyczką? Jeśli zdecydujesz się na książkę, to myślę, że sporo z nas będzie mogło Ci coś podpowiedzieć :-) a mamie że coś ładnego np. z srebrnej biżuterii?
A swoją drogą kochane, czy któraś może powiedzieć coś nt. "Domu nad rozlewiskiem"? Bo się przymierzam do listu do św. Mikołaja :laugh2:

Całuski - nie wiem, czy uda mi się jeszcze zajrzeć na pozostałe wątki, bo rano znów do pracy....

Madzienka, sawka dziękujęza pomoc, ja to w ogole nie mam zielonego pojęcia co teraz jest na topie :zawstydzona/y:
Madzienko a co to za laleczki ?

Sawka no ja czekam na tą księżke właśnie :tak:, ale na pewno Pytia ją czytała :tak:, bardzo polecała wszystkie cześci nad rozlewiskiem.

reklama
Do góry