Jejku dziewczyny, jeden dzień nie wszłam na BB i już nie nadążam z nadrobieniem
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie stoliczka i
Tygrysku czekam na relację :-) chociaż chyba już podjęłam decyzję, że za tę cenę mam inne fajne zabaweczki, a
Blizniaki mnie jeszcze w tym utwierdziłaś... Kochane jesteście...
Co do krzesełka uczydełka to podobnie jak z uczniaczkiem i pewnie większością zabawek - sprawa indywidualna... Mój Hubert był najbardziej zainteresowany tylko i wyłącznie wchodzenie na krzesełko i schodzeniem z niego. Reszta nie była ważna
Do mnie z kolei nie przemawiają póki co te mp3 dla maluchów :-)
Zosia najprawdopodobniej dostanie coś z serii Little People, bo ta seria już od pewnego czasu robi u nas furrorę
Mamy trochę tego po Hubercie i Zosia naprawde rewelacyjnie tym się bawi. I obowiązkowo jakaś lalka, bo ona uwielbia przytulać lalki i maskotki
A co można kupic dziewczynce 3 latka ?
Agacia a może coś takiego
MAJA Chicco KEMPING play village -50% PROMOCJA (825706485) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. bo też się do tego przymierzam dla siostrzenicy :-) Wiem, że dziewczynki lubią takie zabawki :-)
dziewczyny, doradźcie co kupić pod chionkę mamie (47 lat ) i siostrze (22 lata )
Ollcia siostrze może jakąś książkę, albo płytkę CD z jej ulubioną muzyczką? Jeśli zdecydujesz się na książkę, to myślę, że sporo z nas będzie mogło Ci coś podpowiedzieć :-) a mamie że coś ładnego np. z srebrnej biżuterii?
A swoją drogą kochane, czy któraś może powiedzieć coś nt. "Domu nad rozlewiskiem"? Bo się przymierzam do listu do św. Mikołaja
Całuski - nie wiem, czy uda mi się jeszcze zajrzeć na pozostałe wątki, bo rano znów do pracy....