reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Dzięki kochane :-) To ja zaraz piszę list do Mikołaja :-)

Ollcia co do tego wiaderka to właśnie jak kto lubi... Ładnie wygląda, ale żeby tak jeszcze było praktyczne :-) Ja podobnie jak Tygrysek... Większość by się kurzyła, ale może Twoja mama lubi takie rzeczy :-)

reklama
nie kupuję tego wiaderka... nie wiem może kupię jakąś bluzeczkę ładną... zobaczymy w sobotę, bo wybieramy się na zakupy.

większość już kupiłam przez allegro, ale zostało jeszcze kilka rzeczy

Dziewczyny kupiłam dzisiaj ten kupek niekapek Lovi 360 i normalnie sama miałam problemy jak z niego pić-Mała wogóle rzuca nim wyłącznie:eek:Jak jest u Was?

Dziewczyny kupiłam dzisiaj ten kupek niekapek Lovi 360 i normalnie sama miałam problemy jak z niego pić-Mała wogóle rzuca nim wyłącznie:eek:Jak jest u Was?

juz ktos tez pisal ze ciezko sie ciagnie zniego przepraszam ale nie pamietam kto ale u nas leciutko idzie az bylam zdziwiona ze nitrzeba sie wcale wysilac:sorry:

juz ktos tez pisal ze ciezko sie ciagnie zniego przepraszam ale nie pamietam kto ale u nas leciutko idzie az bylam zdziwiona ze nitrzeba sie wcale wysilac:sorry:

U nas podobnie jak u dagulli leci wystarczy leciutko pociagnac....

reklama
Do góry