reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Kana jeżeli pierwsze to mi sie bardzo podoba zebra,ale dla dziewczynki to chyba bardziej pasuje te koloru pomarańczowego z żyrafką.
te drugie tez fajne bo ma siatkowaną dziure :-p
baby design tańsze a ładniejsze :tak:

reklama

Ja wybrałabym baby ono. Mam od początku prawie identyczne tylko z firmy Arti i jestem bardzo zadowolona z takiego łóżeczka- kojca. Majka nigdy się w nim nie uderzyła, a ta odpinana strona pozwala na wychodzenie jak dziecko będzie już chodziło.

zanplo,my mamy jakiejś innej firmy,nie pamietam jakiej bo kojec u mamy stoi,Maks jeszcze nie chodzi a już lata do kojca i z powrotem!a że kojec niewsoki to wchodzenie i wychodzenie nie sprawia mu kłopotu i zgadzam się w takim kojcu dziecko krzywdy nie powinno sobie zrobić!

zanplo,my mamy jakiejś innej firmy,nie pamietam jakiej bo kojec u mamy stoi,Maks jeszcze nie chodzi a już lata do kojca i z powrotem!a że kojec niewsoki to wchodzenie i wychodzenie nie sprawia mu kłopotu i zgadzam się w takim kojcu dziecko krzywdy nie powinno sobie zrobić!

haha to sprytny jest Maks, bo Majka tylko umie wejść, a jak wychodzi to ląduje na głowie, więc narazie zasuwam :-)

A ja Wam powiem dziewczyny,że my mieliśmy takie łóżeczko z tą dziurą jak byliśmy u mojego kuzyna na weselu.I Fabian otworzył je sobie od środka i wyleciał głowa prosto na podłogę:-( Jemu to chyba bym musiała zakleić tą dziurę...

Ania sorki ale ja nie mam pojecia jak mogł sobie maly otworzyc tą dziure w lozeczku od srodka:no: u nas jest to niemozliwe. No chyba ze jest juz troche otwarta choc i wtedy musialby sie niezle nameczyc.

reklama
Cyprysiowa on tam majstrował i majstrował i w końcu wepchnął tam palucha i otworzył:sorry: On to ze wszystkim tak umie kombinować...

Do góry