reklama
Dziewczyny nie wiem jakie łóżecxko kupic...doradźcie proszę!!!!!!!!!!!
ŁÓŻECZKO KOJEC BABY DESIGN SIMPLE Wys=0 W-wa (797970379) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABY ONO NOWOŚĆ GRATIS!! (827676845) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO KOJEC CONECO VENUS GRATISY Wys=0 W-wa (831942584) - Aukcje internetowe Allegro
Ja wybrałabym baby ono. Mam od początku prawie identyczne tylko z firmy Arti i jestem bardzo zadowolona z takiego łóżeczka- kojca. Majka nigdy się w nim nie uderzyła, a ta odpinana strona pozwala na wychodzenie jak dziecko będzie już chodziło.
zanplo,my mamy jakiejś innej firmy,nie pamietam jakiej bo kojec u mamy stoi,Maks jeszcze nie chodzi a już lata do kojca i z powrotem!a że kojec niewsoki to wchodzenie i wychodzenie nie sprawia mu kłopotu i zgadzam się w takim kojcu dziecko krzywdy nie powinno sobie zrobić!
zanplo,my mamy jakiejś innej firmy,nie pamietam jakiej bo kojec u mamy stoi,Maks jeszcze nie chodzi a już lata do kojca i z powrotem!a że kojec niewsoki to wchodzenie i wychodzenie nie sprawia mu kłopotu i zgadzam się w takim kojcu dziecko krzywdy nie powinno sobie zrobić!
haha to sprytny jest Maks, bo Majka tylko umie wejść, a jak wychodzi to ląduje na głowie, więc narazie zasuwam :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana ja ci mogę tylko pokazać jakie my mamy
MAMTU KOJEC PAULA+OTW.BOK+ KOLKA+MOSKITIER +GRATIS (827530280) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem zadowolona. Młody lubi w nim spać.
MAMTU KOJEC PAULA+OTW.BOK+ KOLKA+MOSKITIER +GRATIS (827530280) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem zadowolona. Młody lubi w nim spać.
Kaneczko my may takie w domku na działce
MODNE ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE od KIDSPLAY (823377092) - Aukcje internetowe Allegro
wzor Sycylia
Jula tez bardzo lubi w nim spac, ale dokupilismy do niego materac piankowy i nie potrzebnie kupowalismy z tym przewijakiem, nigdy go nie uzywalismy
MODNE ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE od KIDSPLAY (823377092) - Aukcje internetowe Allegro
wzor Sycylia
Jula tez bardzo lubi w nim spac, ale dokupilismy do niego materac piankowy i nie potrzebnie kupowalismy z tym przewijakiem, nigdy go nie uzywalismy
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
A ja Wam powiem dziewczyny,że my mieliśmy takie łóżeczko z tą dziurą jak byliśmy u mojego kuzyna na weselu.I Fabian otworzył je sobie od środka i wyleciał głowa prosto na podłogę:-( Jemu to chyba bym musiała zakleić tą dziurę...
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ania sorki ale ja nie mam pojecia jak mogł sobie maly otworzyc tą dziure w lozeczku od srodka u nas jest to niemozliwe. No chyba ze jest juz troche otwarta choc i wtedy musialby sie niezle nameczyc.
reklama