reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama

Przepraszam, że odkopuję troszkę "stary temat", ale tez zastanawiam się nad zakupem stoliczka na roczek. Najbardziej kusił mnie ten pierwszy, ale dziś byłam z hipermarkecie i tak przelotem zdążyłam powciskać kilka guziczków :zawstydzona/y: i przyznam dziewczyny, że wydaje mi się hmmmmmm.... no w każdym bądź razie rozczarowałam się... Ale może właśnie dlatego, że to tylko "kilka guziczków"... Może nie odkryłam tych najważniejszych walorów :zawstydzona/y: Po reklamie w TV i niemałej cenie, spodziewałam się chyba czegoś lepszego :zawstydzona/y:Czy któraś z Was ma już taki stoliczek w domku i czy może coś więcej na jego temat powiedzieć?

Semiko niestety nie pomogę Ci bo narazie nie posiadamy stoliczka. Zastanawiam się nad takim BAJKOWY STOLIK EDUKACYJNY (833730708) - Aukcje internetowe Allegro ale najpierw muszę sprzedac muzyczny ocean.

Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają. MOże dlatego że mam już dosyc grających zabawek. I zastanawiam się nad czymś takim jako alternatywa dla uczniaczka
Miś Bajeczka Czyta 16 Bajek + 2 książeczki EPEE (834207825) - Aukcje internetowe Allegro
albo INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK mowi po polsku GRATIS (829678891) - Aukcje internetowe Allegro

Semiko niestety nie pomogę Ci bo narazie nie posiadamy stoliczka. Zastanawiam się nad takim BAJKOWY STOLIK EDUKACYJNY (833730708) - Aukcje internetowe Allegro ale najpierw muszę sprzedac muzyczny ocean.

Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają. MOże dlatego że mam już dosyc grających zabawek. I zastanawiam się nad czymś takim jako alternatywa dla uczniaczka
Miś Bajeczka Czyta 16 Bajek + 2 książeczki EPEE (834207825) - Aukcje internetowe Allegro
albo INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK mowi po polsku GRATIS (829678891) - Aukcje internetowe Allegro

Kokusia
ogladalam tego Kubusia i Jula w Smyku skrzywila sie na niego, bo on mowi takim dziwnym grubym glosem:sorry::sorry::sorry:, a ten misio z bajkami jest super, ale mysle ze Jula to na pewno nie sluchalaby na razie tych bajeczek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kokusia
ogladalam tego Kubusia i Jula w Smyku skrzywila sie na niego, bo on mowi takim dziwnym grubym glosem:sorry::sorry::sorry:, a ten misio z bajkami jest super, ale mysle ze Jula to na pewno nie sluchalaby na razie tych bajeczek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kokusia myślę podobnie jak Madzienka: nasze maluchy są zdecydowanie za małe na Misia Bajeczkę. A Kubuś... Cóż... Uważam, że te historyjki są bardzo krótkie (dosłownie po 2 zdania) no i chyba największym minusem wg mnie jest to, że nie można misia zdjąć z podstawy i normalnie przytulić :-)

Co do szczeniaczka uczniaczka to - jak przy wszystkim - sprawa indywidualna... Hubert nie był nim prawie wcale zainteresowany, natomiast Zosia go uwielbia :-) I myślę, że z tych trzech zabawek mimo wszystko szczeniaczek jest najfajniejszy i najbardziej przystosowany do wieku naszych dzieci :-)

Przepraszam, że odkopuję troszkę "stary temat", ale tez zastanawiam się nad zakupem stoliczka na roczek. Najbardziej kusił mnie ten pierwszy, ale dziś byłam z hipermarkecie i tak przelotem zdążyłam powciskać kilka guziczków :zawstydzona/y: i przyznam dziewczyny, że wydaje mi się hmmmmmm.... no w każdym bądź razie rozczarowałam się... Ale może właśnie dlatego, że to tylko "kilka guziczków"... Może nie odkryłam tych najważniejszych walorów :zawstydzona/y: Po reklamie w TV i niemałej cenie, spodziewałam się chyba czegoś lepszego :zawstydzona/y:Czy któraś z Was ma już taki stoliczek w domku i czy może coś więcej na jego temat powiedzieć?
Filipek dostanie od mojej mamy na urodzinki w niedzielę ten stoliczek fishera więc zdam relację jaki jest:tak::tak::tak:
Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają.

hihi to ja mam podobnie z krzesełkiem uczydełkiem:-D:-D nie mogło mnie przekonać:-D:-D:-D ale szczeniaczek jest naprawdę słodziutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale Kokusia pamiętaj nic na siłę ;-)jak nie przemawia to spokojnie poszukaj czegoś innego teraz jest tyle tych zwierzaczków gadających i uczących:tak:

hihi to ja mam podobnie z krzesełkiem uczydełkiem:-D:-D nie mogło mnie przekonać:-D:-D:-D ale szczeniaczek jest naprawdę słodziutki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale Kokusia pamiętaj nic na siłę ;-)jak nie przemawia to spokojnie poszukaj czegoś innego teraz jest tyle tych zwierzaczków gadających i uczących:tak:

U nas krzesełko uczydełko to wogóle odpada bo pewnie by sie na nim rozsiadła Tuśka i nie dopuściła Natalki:-D NIe no szczeniaczek wizualnie jest słodki ale jak pomyślę że to kolejna maskotka to wolę coś co posłuży na dłużej. Tym bardziej że moje dziecko jest tak dziwnie skonstruowane że zabawki dostosowane do jej wieku wogóle jej nie interesują a jeśli tak to na bardzo krótko. Ten mis przemawia do mnie tym że Natalka uwielbia słuchac bajek i od zawsze jak czytamy Martynie to ona też słucha.
NIc to mężowy będzie miał w tym tygodniu wolne to muszę go zabrac do sklepu z zabawkami i na żywo czegoś poszukac. Bo to gwiazdka się zbliża i trzeba listy do Mikołaja szykowac:tak::-D

reklama
Welcome | iTeddy
Kokusia a może coś takiego??? A. chciał to kupić Fifowi ale dla mnie jeszcze troche za wcześnie na tego misia. Ale jak chcesz żebu opowiadał bajki to on jest idealny !!!! nagrywasz bajke w wersji telewizyjnej lub słuchanej:tak:ma sporą pamięć:tak:możesz jakies pliki z muzyką również załączyć:tak::tak:

Do góry