kana161
Mama "terrorystek" :P
DziękujĘ za pomoc:*:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy takie i tez są śliczne :-)
SANKI BUKOWE BARANIE ROGI+MATERACYK+ŚPIWOREK HIT (826858228) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny czy któraś z Was ma któryś z tych stoliczków, który byście wybrały, moja mama kupi małej na roczek, mam wybrac ktory:
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,FISHER PRICE STOLIK (801006327) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
CHICCO STOLIK EDUKACYJNY 2w1 +KLOCKI +MUZYKA CENA! (804096738) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
CHICCO STOLIK EDUKACYJNY MULTIJĘZYKOWY-OKAZJIA !! (809309686) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Semiko niestety nie pomogę Ci bo narazie nie posiadamy stoliczka. Zastanawiam się nad takim BAJKOWY STOLIK EDUKACYJNY (833730708) - Aukcje internetowe Allegro ale najpierw muszę sprzedac muzyczny ocean.
Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają. MOże dlatego że mam już dosyc grających zabawek. I zastanawiam się nad czymś takim jako alternatywa dla uczniaczka
Miś Bajeczka Czyta 16 Bajek + 2 książeczki EPEE (834207825) - Aukcje internetowe Allegro
albo INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK mowi po polsku GRATIS (829678891) - Aukcje internetowe Allegro
Semiko niestety nie pomogę Ci bo narazie nie posiadamy stoliczka. Zastanawiam się nad takim BAJKOWY STOLIK EDUKACYJNY (833730708) - Aukcje internetowe Allegro ale najpierw muszę sprzedac muzyczny ocean.
Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają. MOże dlatego że mam już dosyc grających zabawek. I zastanawiam się nad czymś takim jako alternatywa dla uczniaczka
Miś Bajeczka Czyta 16 Bajek + 2 książeczki EPEE (834207825) - Aukcje internetowe Allegro
albo INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHATEK mowi po polsku GRATIS (829678891) - Aukcje internetowe Allegro
Kokusia ogladalam tego Kubusia i Jula w Smyku skrzywila sie na niego, bo on mowi takim dziwnym grubym glosem, a ten misio z bajkami jest super, ale mysle ze Jula to na pewno nie sluchalaby na razie tych bajeczek
Filipek dostanie od mojej mamy na urodzinki w niedzielę ten stoliczek fishera więc zdam relację jaki jestPrzepraszam, że odkopuję troszkę "stary temat", ale tez zastanawiam się nad zakupem stoliczka na roczek. Najbardziej kusił mnie ten pierwszy, ale dziś byłam z hipermarkecie i tak przelotem zdążyłam powciskać kilka guziczków i przyznam dziewczyny, że wydaje mi się hmmmmmm.... no w każdym bądź razie rozczarowałam się... Ale może właśnie dlatego, że to tylko "kilka guziczków"... Może nie odkryłam tych najważniejszych walorów Po reklamie w TV i niemałej cenie, spodziewałam się chyba czegoś lepszego Czy któraś z Was ma już taki stoliczek w domku i czy może coś więcej na jego temat powiedzieć?
Dziewczyny wiecie co ja chyba jestem dziwna bo te szczeniaczki uczniaczki jakoś nie bardzo do mnie przemawiają.
hihi to ja mam podobnie z krzesełkiem uczydełkiem nie mogło mnie przekonać ale szczeniaczek jest naprawdę słodziutki ale Kokusia pamiętaj nic na siłę ;-)jak nie przemawia to spokojnie poszukaj czegoś innego teraz jest tyle tych zwierzaczków gadających i uczących