reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Ollcia siostrze może jakąś książkę, albo płytkę CD z jej ulubioną muzyczką? Jeśli zdecydujesz się na książkę, to myślę, że sporo z nas będzie mogło Ci coś podpowiedzieć :-) a mamie że coś ładnego np. z srebrnej biżuterii?
A swoją drogą kochane, czy któraś może powiedzieć coś nt. "Domu nad rozlewiskiem"? Bo się przymierzam do listu do św. Mikołaja :laugh2:.

dla siostry prezent już mam :tak:
w przypadku mojej mamy biżuteria odpada - ponieważ moja mama pracuje w sklepie jubilerskim i ma tego tyle że sama mogłaby sklep otworzyć :-D:-D
a co myślicie o czymś takim??? Wiaderko z Akcesoriami do Kąpieli SPA ale dobre! (829415478) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny, doradźcie co kupić pod chionkę mamie (47 lat ) i siostrze (22 lata ) :zawstydzona/y::sorry:

dla siostry prezent już mam :tak:
w przypadku mojej mamy biżuteria odpada - ponieważ moja mama pracuje w sklepie jubilerskim i ma tego tyle że sama mogłaby sklep otworzyć :-D:-D
a co myślicie o czymś takim??? Wiaderko z Akcesoriami do Kąpieli SPA ale dobre! (829415478) - Aukcje internetowe Allegro
Olcia zależy czy twoja mama będzie tego używać, ja ma podobny zestaw i przydała mi się tylko myjka i pumeks reszta leży i się kurzy , no jeszcze wiaderko używam do przechowywania maseczek i pilingów:sorry:a ta szczotka drewniana do włosów to dla mnie jakieś nieporozumienie:zawstydzona/y: a może jakiś ładny szal albo chustę czy apaszkę podarować na prezent???

hmm, sama już nie wiem, moja mama po prostu ma chyba wszystko :sorry::sorry:
ogólnie to rodzice dostaną od nas takie zdjęcie na płótnie jak Agacia kiedyś robiła i poza tym każde z nich coś z osobna.

Madzienka, sawka dziękujęza pomoc, ja to w ogole nie mam zielonego pojęcia co teraz jest na topie :zawstydzona/y:
Madzienko a co to za laleczki ?

.

Agacia
nie bardzo wiem jak to opisac, ale podobno teraz to na topie, to jest cala kolekcja takich stworkow(ja na to mowie), jest dla nich domek i wiele innych gadzetow:-D:-D:-D:-D

Ale przypomniala mi sie ze teraz też modne sa te my little pony:tak::tak::tak:Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja kupilam mojej ciężarnej szwagierce książkę "Dziecko dla odważnych":-):-):-)zachecił mnie jej opis, jak przyjdzie to poczytam sobie....
Oto jej opis"
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A więc będziecie mieli dziecko. Gratulacje. A może to przyjaciołom urodzi się dzidziuś? To wspaniale. Myślicie sobie, że jest pięknie. I macie rację. Myślicie sobie, że wasze życie się zmieni – macie rację. Marzycie o życiu jak z obrazka w piśmie ilustrowanym: wy zrelaksowani, a uśmiechnięty maluszek rozkosznie gaworzy – no cóż, to nie do końca prawda. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sądzicie, że wasze życie się nie zmieni? Nic bardziej błędnego. Wasze małżeństwo przewróci się do góry nogami, zaczną się kłopoty w pracy i będziecie zmęczeni tak jak nigdy, i być może jedno z was zwariuje. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Myślicie sobie, że to przesada? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ha, żeby to była choć połowa prawdy."[/FONT]

Agacia nie bardzo wiem jak to opisac, ale podobno teraz to na topie, to jest cala kolekcja takich stworkow(ja na to mowie), jest dla nich domek i wiele innych gadzetow:-D:-D:-D:-D

Ale przypomniala mi sie ze teraz też modne sa te my little pony:tak::tak::tak:Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja kupilam mojej ciężarnej szwagierce książkę "Dziecko dla odważnych":-):-):-)zachecił mnie jej opis, jak przyjdzie to poczytam sobie....
Oto jej opis"
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A więc będziecie mieli dziecko. Gratulacje. A może to przyjaciołom urodzi się dzidziuś? To wspaniale. Myślicie sobie, że jest pięknie. I macie rację. Myślicie sobie, że wasze życie się zmieni – macie rację. Marzycie o życiu jak z obrazka w piśmie ilustrowanym: wy zrelaksowani, a uśmiechnięty maluszek rozkosznie gaworzy – no cóż, to nie do końca prawda. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sądzicie, że wasze życie się nie zmieni? Nic bardziej błędnego. Wasze małżeństwo przewróci się do góry nogami, zaczną się kłopoty w pracy i będziecie zmęczeni tak jak nigdy, i być może jedno z was zwariuje. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Myślicie sobie, że to przesada? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ha, żeby to była choć połowa prawdy."[/FONT]
dzieki madzienko tez juz myslałam o tych dziwnych kucykach :-D

dziewczyny to sa te klocuszki.....naprawdę fajne....tylko później koniecznie bede musiała zamówić Mari jeszcze jedno pudełko....27 to stanowczo za mało....:-D:-p

Załączniki

• PC010192.JPG
    PC010192.JPG
    56,6 KB · Wyświetleń: 48
  • PC010193.JPG
    PC010193.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 51
  • PC010194.JPG
    PC010194.JPG
    53,2 KB · Wyświetleń: 46
dziewczyny to sa te klocuszki.....naprawdę fajne....tylko później koniecznie bede musiała zamówić Mari jeszcze jedno pudełko....27 to stanowczo za mało....:-D:-p

Kanuś a mogłabyś przesłać linka do tych klocków,bo rzeczywiście wyglądają na fajne;-)

Madzieńko a ta książka rzeczywiście wydaję się....intrygująca;-)Daj znać jak przyjdzie i trochę poczytasz:rofl2:

reklama
Do góry