reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Ollcia siostrze może jakąś książkę, albo płytkę CD z jej ulubioną muzyczką? Jeśli zdecydujesz się na książkę, to myślę, że sporo z nas będzie mogło Ci coś podpowiedzieć :-) a mamie że coś ładnego np. z srebrnej biżuterii?
A swoją drogą kochane, czy któraś może powiedzieć coś nt. "Domu nad rozlewiskiem"? Bo się przymierzam do listu do św. Mikołaja :laugh2:.

dla siostry prezent już mam :tak:
w przypadku mojej mamy biżuteria odpada - ponieważ moja mama pracuje w sklepie jubilerskim i ma tego tyle że sama mogłaby sklep otworzyć :-D:-D
a co myślicie o czymś takim??? Wiaderko z Akcesoriami do Kąpieli SPA ale dobre! (829415478) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny, doradźcie co kupić pod chionkę mamie (47 lat ) i siostrze (22 lata ) :zawstydzona/y::sorry:

dla siostry prezent już mam :tak:
w przypadku mojej mamy biżuteria odpada - ponieważ moja mama pracuje w sklepie jubilerskim i ma tego tyle że sama mogłaby sklep otworzyć :-D:-D
a co myślicie o czymś takim??? Wiaderko z Akcesoriami do Kąpieli SPA ale dobre! (829415478) - Aukcje internetowe Allegro
Olcia zależy czy twoja mama będzie tego używać, ja ma podobny zestaw i przydała mi się tylko myjka i pumeks reszta leży i się kurzy , no jeszcze wiaderko używam do przechowywania maseczek i pilingów:sorry:a ta szczotka drewniana do włosów to dla mnie jakieś nieporozumienie:zawstydzona/y: a może jakiś ładny szal albo chustę czy apaszkę podarować na prezent???

hmm, sama już nie wiem, moja mama po prostu ma chyba wszystko :sorry::sorry:
ogólnie to rodzice dostaną od nas takie zdjęcie na płótnie jak Agacia kiedyś robiła i poza tym każde z nich coś z osobna.

Madzienka, sawka dziękujęza pomoc, ja to w ogole nie mam zielonego pojęcia co teraz jest na topie :zawstydzona/y:
Madzienko a co to za laleczki ?

.

Agacia
nie bardzo wiem jak to opisac, ale podobno teraz to na topie, to jest cala kolekcja takich stworkow(ja na to mowie), jest dla nich domek i wiele innych gadzetow:-D:-D:-D:-D

Ale przypomniala mi sie ze teraz też modne sa te my little pony:tak::tak::tak:Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja kupilam mojej ciężarnej szwagierce książkę "Dziecko dla odważnych":-):-):-)zachecił mnie jej opis, jak przyjdzie to poczytam sobie....
Oto jej opis"
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A więc będziecie mieli dziecko. Gratulacje. A może to przyjaciołom urodzi się dzidziuś? To wspaniale. Myślicie sobie, że jest pięknie. I macie rację. Myślicie sobie, że wasze życie się zmieni – macie rację. Marzycie o życiu jak z obrazka w piśmie ilustrowanym: wy zrelaksowani, a uśmiechnięty maluszek rozkosznie gaworzy – no cóż, to nie do końca prawda. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sądzicie, że wasze życie się nie zmieni? Nic bardziej błędnego. Wasze małżeństwo przewróci się do góry nogami, zaczną się kłopoty w pracy i będziecie zmęczeni tak jak nigdy, i być może jedno z was zwariuje. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Myślicie sobie, że to przesada? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ha, żeby to była choć połowa prawdy."[/FONT]

Agacia nie bardzo wiem jak to opisac, ale podobno teraz to na topie, to jest cala kolekcja takich stworkow(ja na to mowie), jest dla nich domek i wiele innych gadzetow:-D:-D:-D:-D

Ale przypomniala mi sie ze teraz też modne sa te my little pony:tak::tak::tak:Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja kupilam mojej ciężarnej szwagierce książkę "Dziecko dla odważnych":-):-):-)zachecił mnie jej opis, jak przyjdzie to poczytam sobie....
Oto jej opis"
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A więc będziecie mieli dziecko. Gratulacje. A może to przyjaciołom urodzi się dzidziuś? To wspaniale. Myślicie sobie, że jest pięknie. I macie rację. Myślicie sobie, że wasze życie się zmieni – macie rację. Marzycie o życiu jak z obrazka w piśmie ilustrowanym: wy zrelaksowani, a uśmiechnięty maluszek rozkosznie gaworzy – no cóż, to nie do końca prawda. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sądzicie, że wasze życie się nie zmieni? Nic bardziej błędnego. Wasze małżeństwo przewróci się do góry nogami, zaczną się kłopoty w pracy i będziecie zmęczeni tak jak nigdy, i być może jedno z was zwariuje. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Myślicie sobie, że to przesada? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ha, żeby to była choć połowa prawdy."[/FONT]
dzieki madzienko tez juz myslałam o tych dziwnych kucykach :-D

dziewczyny to sa te klocuszki.....naprawdę fajne....tylko później koniecznie bede musiała zamówić Mari jeszcze jedno pudełko....27 to stanowczo za mało....:-D:-p

Załączniki

• PC010192.JPG
    PC010192.JPG
    56,6 KB · Wyświetleń: 56
  • PC010193.JPG
    PC010193.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 55
  • PC010194.JPG
    PC010194.JPG
    53,2 KB · Wyświetleń: 50
dziewczyny to sa te klocuszki.....naprawdę fajne....tylko później koniecznie bede musiała zamówić Mari jeszcze jedno pudełko....27 to stanowczo za mało....:-D:-p

Kanuś a mogłabyś przesłać linka do tych klocków,bo rzeczywiście wyglądają na fajne;-)

Madzieńko a ta książka rzeczywiście wydaję się....intrygująca;-)Daj znać jak przyjdzie i trochę poczytasz:rofl2:

reklama
Do góry