reklama
Ollcia siostrze może jakąś książkę, albo płytkę CD z jej ulubioną muzyczką? Jeśli zdecydujesz się na książkę, to myślę, że sporo z nas będzie mogło Ci coś podpowiedzieć :-) a mamie że coś ładnego np. z srebrnej biżuterii?
A swoją drogą kochane, czy któraś może powiedzieć coś nt. "Domu nad rozlewiskiem"? Bo się przymierzam do listu do św. Mikołaja .
dla siostry prezent już mam
w przypadku mojej mamy biżuteria odpada - ponieważ moja mama pracuje w sklepie jubilerskim i ma tego tyle że sama mogłaby sklep otworzyć
a co myślicie o czymś takim??? Wiaderko z Akcesoriami do Kąpieli SPA ale dobre! (829415478) - Aukcje internetowe Allegro
tygrysek82
Fanka BB :)
dziewczyny, doradźcie co kupić pod chionkę mamie (47 lat ) i siostrze (22 lata )
Olcia zależy czy twoja mama będzie tego używać, ja ma podobny zestaw i przydała mi się tylko myjka i pumeks reszta leży i się kurzy , no jeszcze wiaderko używam do przechowywania maseczek i pilingówa ta szczotka drewniana do włosów to dla mnie jakieś nieporozumienie a może jakiś ładny szal albo chustę czy apaszkę podarować na prezent???dla siostry prezent już mam
w przypadku mojej mamy biżuteria odpada - ponieważ moja mama pracuje w sklepie jubilerskim i ma tego tyle że sama mogłaby sklep otworzyć
a co myślicie o czymś takim??? Wiaderko z Akcesoriami do Kąpieli SPA ale dobre! (829415478) - Aukcje internetowe Allegro
Madzienka, sawka dziękujęza pomoc, ja to w ogole nie mam zielonego pojęcia co teraz jest na topie
Madzienko a co to za laleczki ?
.
Agacia nie bardzo wiem jak to opisac, ale podobno teraz to na topie, to jest cala kolekcja takich stworkow(ja na to mowie), jest dla nich domek i wiele innych gadzetow
Ale przypomniala mi sie ze teraz też modne sa te my little ponyAllegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja kupilam mojej ciężarnej szwagierce książkę "Dziecko dla odważnych":-):-):-)zachecił mnie jej opis, jak przyjdzie to poczytam sobie....
Oto jej opis"
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A więc będziecie mieli dziecko. Gratulacje. A może to przyjaciołom urodzi się dzidziuś? To wspaniale. Myślicie sobie, że jest pięknie. I macie rację. Myślicie sobie, że wasze życie się zmieni – macie rację. Marzycie o życiu jak z obrazka w piśmie ilustrowanym: wy zrelaksowani, a uśmiechnięty maluszek rozkosznie gaworzy – no cóż, to nie do końca prawda. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sądzicie, że wasze życie się nie zmieni? Nic bardziej błędnego. Wasze małżeństwo przewróci się do góry nogami, zaczną się kłopoty w pracy i będziecie zmęczeni tak jak nigdy, i być może jedno z was zwariuje. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Myślicie sobie, że to przesada? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ha, żeby to była choć połowa prawdy."[/FONT]
Agacia82
Mami :)
dzieki madzienko tez juz myslałam o tych dziwnych kucykachAgacia nie bardzo wiem jak to opisac, ale podobno teraz to na topie, to jest cala kolekcja takich stworkow(ja na to mowie), jest dla nich domek i wiele innych gadzetow
Ale przypomniala mi sie ze teraz też modne sa te my little ponyAllegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja kupilam mojej ciężarnej szwagierce książkę "Dziecko dla odważnych":-):-):-)zachecił mnie jej opis, jak przyjdzie to poczytam sobie....
Oto jej opis"
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A więc będziecie mieli dziecko. Gratulacje. A może to przyjaciołom urodzi się dzidziuś? To wspaniale. Myślicie sobie, że jest pięknie. I macie rację. Myślicie sobie, że wasze życie się zmieni – macie rację. Marzycie o życiu jak z obrazka w piśmie ilustrowanym: wy zrelaksowani, a uśmiechnięty maluszek rozkosznie gaworzy – no cóż, to nie do końca prawda. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sądzicie, że wasze życie się nie zmieni? Nic bardziej błędnego. Wasze małżeństwo przewróci się do góry nogami, zaczną się kłopoty w pracy i będziecie zmęczeni tak jak nigdy, i być może jedno z was zwariuje. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Myślicie sobie, że to przesada? [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ha, żeby to była choć połowa prawdy."[/FONT]
kana161
Mama "terrorystek" :P
dziewczyny to sa te klocuszki.....naprawdę fajne....tylko później koniecznie bede musiała zamówić Mari jeszcze jedno pudełko....27 to stanowczo za mało....
Kanuś a mogłabyś przesłać linka do tych klocków,bo rzeczywiście wyglądają na fajne;-)
Madzieńko a ta książka rzeczywiście wydaję się....intrygująca;-)Daj znać jak przyjdzie i trochę poczytasz
blizniaki2000
Fanka BB :)
Agaciu, szukałaś czegoś dla 3 latki, może takie coś:
DISNEY ZESTAW DLA LALEK, HUŚT,LEŻACZEK,CHODZIK (828291188) - Aukcje internetowe Allegro
LALKA DISNEY HERBATKA Z BELLA COBI KURIER !! 73135 (835342734) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item831733592_fisher_price_lalka_noworodek_pachnace_sliczne.html
DISNEY ZESTAW DLA LALEK, HUŚT,LEŻACZEK,CHODZIK (828291188) - Aukcje internetowe Allegro
LALKA DISNEY HERBATKA Z BELLA COBI KURIER !! 73135 (835342734) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item831733592_fisher_price_lalka_noworodek_pachnace_sliczne.html
reklama
Agacia82
Mami :)
Dziekuję - ta laleczka z serwisem kawowym mi się podobaAgaciu, szukałaś czegoś dla 3 latki, może takie coś:
Fisher Price LALKA NOWORODEK PACHNĄCE ŚLICZNE (831733592) - Aukcje internetowe Allegro