reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Ja też mam ten kubeczek 210 ml.U nas kosztował 35 zł. Jeszcze nie wypróbowany przez córę,ale jak ja z niego piłam, to myślę,że zbyt mosno trzeba ciągnąć,żeby cosik wylezciało. Kubek kupił mój mąż i szczerze mówiąc zastanawiam się,czy go młodej zapodać,bo pije już normlanie z kubka ,a ze smoczków nigdy nie umiała pić,więc po co ją cofać?Chociaż dobre jest to,że dziecko może z tym łazić i nie wylewa. Ale mamy też kubek z silikonowym ustnikiem(taki dziubek,jak przy niekapkach) i też z niego nie kapie,a leci łatwiej:tak:

z tego iż chrzestna Maksia dala nam wolną rekę do wyboru prezentu,bo chciala kupić coś co mu sie przyda to poprosiliśmy o saneczki!Ale nie takie drewniane,moim zdaniem te sa fajowe i bezpieczne bo maja nisko położony srodek ciężkości....to teraz czekać na urodzinowy śnieg i psa zaprzęgać jako renifera :-D
o takie kolor czerwony :-D
.. Sanki dla maluszka SUPER ZABAWA ... (816011505) - Aukcje internetowe Allegro

Kupujemy Majce taki jeździk pchacz, skoro jeździ ze stołkami po pokoju to może się ucieszy z takiego urodzinowego prezentu.
SKUTER JEŹDZIK CHODZIK PCHACZ PLAYSKOOL - HASBRO (827539224) - Aukcje internetowe Allegro

A może któreś z forumowych dzieciaczków ma już coś podobnego? i jak się sprawuje?
Zanplo Natalka dostała właśnie taki na urodzinki i jako samochodzik bardzo jej sie podoba i wkońcu może sie ścigac z siostrą ale na chodzik to nawet patrzec nie chce tylko krzyczy żeby przestawiac:-D No ale jeszcze kiedyś dorośnie do chodzenia:tak:

Ola fajne te sanki:tak: My niestety musimy kupic takie normalne drewniane bo w takie nie wejdą mi dwie łobuzice naraz

mogłoby być ciężko :) no my rozgladaliśmy sie i nagle wpadłam na te,mam nadzieje ze sie sprawdzą i że Reksiu(nasz piesio) pomoże troszkę nam w ciąganiu bo nasza psina to nieywżyta,jak to mlody pies, widzi tylko śnieg to od razu się tarza,kola zatacza i nurkuje w nim :) a jak nie pomoże to przebiore mężowego za renifera :) i będzie Dawid czerwononosy

Patrysiu też bardzo fajne,my spiworek zapozyczymy sobie z wózka,bo espiro do wozka dodał swietny śpiwór zapinany! a od spodu polarek :)

reklama
Do góry