reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Ja też mam ten kubeczek 210 ml.U nas kosztował 35 zł. Jeszcze nie wypróbowany przez córę,ale jak ja z niego piłam, to myślę,że zbyt mosno trzeba ciągnąć,żeby cosik wylezciało. Kubek kupił mój mąż i szczerze mówiąc zastanawiam się,czy go młodej zapodać,bo pije już normlanie z kubka ,a ze smoczków nigdy nie umiała pić,więc po co ją cofać?Chociaż dobre jest to,że dziecko może z tym łazić i nie wylewa. Ale mamy też kubek z silikonowym ustnikiem(taki dziubek,jak przy niekapkach) i też z niego nie kapie,a leci łatwiej:tak:

z tego iż chrzestna Maksia dala nam wolną rekę do wyboru prezentu,bo chciala kupić coś co mu sie przyda to poprosiliśmy o saneczki!Ale nie takie drewniane,moim zdaniem te sa fajowe i bezpieczne bo maja nisko położony srodek ciężkości....to teraz czekać na urodzinowy śnieg i psa zaprzęgać jako renifera :-D
o takie kolor czerwony :-D
.. Sanki dla maluszka SUPER ZABAWA ... (816011505) - Aukcje internetowe Allegro

Kupujemy Majce taki jeździk pchacz, skoro jeździ ze stołkami po pokoju to może się ucieszy z takiego urodzinowego prezentu.
SKUTER JEŹDZIK CHODZIK PCHACZ PLAYSKOOL - HASBRO (827539224) - Aukcje internetowe Allegro

A może któreś z forumowych dzieciaczków ma już coś podobnego? i jak się sprawuje?
Zanplo Natalka dostała właśnie taki na urodzinki i jako samochodzik bardzo jej sie podoba i wkońcu może sie ścigac z siostrą ale na chodzik to nawet patrzec nie chce tylko krzyczy żeby przestawiac:-D No ale jeszcze kiedyś dorośnie do chodzenia:tak:

Ola fajne te sanki:tak: My niestety musimy kupic takie normalne drewniane bo w takie nie wejdą mi dwie łobuzice naraz

mogłoby być ciężko :) no my rozgladaliśmy sie i nagle wpadłam na te,mam nadzieje ze sie sprawdzą i że Reksiu(nasz piesio) pomoże troszkę nam w ciąganiu bo nasza psina to nieywżyta,jak to mlody pies, widzi tylko śnieg to od razu się tarza,kola zatacza i nurkuje w nim :) a jak nie pomoże to przebiore mężowego za renifera :) i będzie Dawid czerwononosy

Patrysiu też bardzo fajne,my spiworek zapozyczymy sobie z wózka,bo espiro do wozka dodał swietny śpiwór zapinany! a od spodu polarek :)

reklama
Do góry