mia_
Fanka BB :)
polecam tek kubeczek, Nusia pije tylko z niego, nie akceptowała żadnych kubków niekapków a wypróbowałyśmy chyba wszystkie z możliwychZbieram opinie na temat kubka lovi 360 stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam tek kubeczek, Nusia pije tylko z niego, nie akceptowała żadnych kubków niekapków a wypróbowałyśmy chyba wszystkie z możliwychZbieram opinie na temat kubka lovi 360 stopni
Zbieram opinie na temat kubka lovi 360 stopni
a nie kapie z niego jak nim trzesie czy rzuci?
Zbieram opinie na temat kubka lovi 360 stopni
Ja próbowałam w skepie pociągnąć z niego wodę (pani sprzedawczyni mi wlała ) i zrezygnowałam. Trzeba mieć duuuuużo siły, żeby coś poleciało.
A macie te z ten Lovi 360???? jak on wygląda????
Patrysia nie wiem czy to winna testowanego przez Ciebie kubeczka, u nas leci leciutko....
A macie te z ten Lovi 360???? jak on wygląda????
Taką samą koszulę juz miałam Matiemu kupić, ale stwierdziłam, że jej potem nie wynosi. Ma jedną fajną koszulę, więc mu ja założe.a ja małemu kupiłam też koszule z H&M z krawatem do tego ubierzemy pewnie jeansy albo czarne sztruksy,ale koszule kupilam w sklepie bo taniej w sklepie 39,90 a tu 49,90 +wysyłka...a co do tych oszukańców(szalików) z H&M to też byłam w szoku w sklepie dalam 15zł na alledrogo 25
\H&M KOSZULA z KRAWATEM NOWA 80 (810905705) - Aukcje internetowe Allegro