blizniaki2000
Fanka BB :)
Kokusia, fajna ta kostka.
Agaciu, a Ty szukasz na roczek czy na 3 urodzinki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam wczoraj przysżła taka kostka WIELOFUNCYJNA INTERAKTYWNA KOSTKA EDUKACYJNA/806/ (809416926) - Aukcje internetowe Allegro i od wczoraj robi furorę wśród obu dziewczynek
Tylko na leomarku jest trochę tańsza i przesyłąją kurierem
Nio ja juz zamówiłam Mari kloczuszki:
kb35 EDUKACYJNE KLOCKI DREWNIANE W PUDEŁKU 27 SZT (823656386) - Aukcje internetowe Allegro miałam kiedyś jako dziecko identyczne...i bardzo je lubiłam....
i chyba kupimy jej jeszcze takie cosik moja sasiadka ma i Mari tak lubi sie tym bawic:
GRAJĄCY UCZĄCY MOWI PO POLSKU FISHER PRICE K0434 (810806560) - Aukcje internetowe Allegro
nio i kupimy jej na gwiazdkw łożeczko turystyczne......bo duzo lepiej w nim spała niz w tym drewnianym.....
ŁÓŻECZKO KOJEC BABY DESIGN SIMPLE Wys=0 W-wa (797970379) - Aukcje internetowe Allegro to z żyrafka tak jak ma fotelik do karmienia.....:-)
podbisuje sie..bo i ja noszę się juz od dobrych paru tygodni z zakupem,ale troche on kosztuje a szkoda mi tak wywalać kaske..póki co mały pije z Niekapka NUKa,i to jest ten prawdziwy niekapiący bardzo fajny!Go z czystym sumieniem polecam,duża flaszka z kubusiem :-)Zbieram opinie na temat kubka lovi 360 stopni
I na roczek i na 3 urodzinki do dziewczynkiKokusia, fajna ta kostka.
Ooooo dziekuję kochanaNam wczoraj przysżła taka kostka WIELOFUNCYJNA INTERAKTYWNA KOSTKA EDUKACYJNA/806/ (809416926) - Aukcje internetowe Allegro i od wczoraj robi furorę wśród obu dziewczynek
Tylko na leomarku jest trochę tańsza i przesyłąją kurierem
Bardzo jej sie podobałMinoł już miesiąc a ona nadal się z nim nie rozstaje. My mamy taki
MÓJ PIERWSZY LAPTOP dwu języczny-wielofunkcyjny (818711099) - Aukcje internetowe Allegro