reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Nio ja juz zamówiłam Mari kloczuszki:

kb35 EDUKACYJNE KLOCKI DREWNIANE W PUDEŁKU 27 SZT (823656386) - Aukcje internetowe Allegro miałam kiedyś jako dziecko identyczne...i bardzo je lubiłam....:tak:

i chyba kupimy jej jeszcze takie cosik moja sasiadka ma i Mari tak lubi sie tym bawic:

GRAJĄCY UCZĄCY MOWI PO POLSKU FISHER PRICE K0434 (810806560) - Aukcje internetowe Allegro

nio i kupimy jej na gwiazdkw łożeczko turystyczne......bo duzo lepiej w nim spała niz w tym drewnianym.....

ŁÓŻECZKO KOJEC BABY DESIGN SIMPLE Wys=0 W-wa (797970379) - Aukcje internetowe Allegro to z żyrafka tak jak ma fotelik do karmienia.....:-)

i my też mamy takie łóżeczko, ale używamy go tylko jak gdzieś wyjeżdżamy :tak:

Zbieram opinie na temat kubka lovi 360 stopni
podbisuje sie..bo i ja noszę się juz od dobrych paru tygodni z zakupem,ale troche on kosztuje a szkoda mi tak wywalać kaske..póki co mały pije z Niekapka NUKa,i to jest ten prawdziwy niekapiący bardzo fajny!Go z czystym sumieniem polecam,duża flaszka z kubusiem :-)

reklama
Do góry