kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Cyprysiowa widzę że to jest nagminny problem podwójnych mam że nie wiedzą co kupic młodszemu dziecku U nas jest identycznie. Głowię się już od kilku tygodni co im pokupowac.Dagulla my mamy ten warsztat jest super
Ja w ogole nie mam pojecia co kupic malemu na roczek
Mamy juz szczeniaczka uczniaczka, warsztat, taki pchaczo jezdzik (Fisher Price GADAJĄCY PO POLSKU CHODZIK JEŹDZIK (751976089) - Aukcje internetowe Allegro) jest fajny bo na masce ma sorter na klocki. Mam taki sorter FISHER PRICE WIADERECZKO SORTER KLOCKOW KSZTALTOW (760077958) - Aukcje internetowe Allegro mam fontanne pileczek tylko kurcze pogubily mi sie wszystkie pileczki i nigdzie nie moge znalezc zastepczychPLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁEK AIRTYVITY HASBRO (747614442) - Aukcje internetowe Allegro
I naprawde niewiem co malemu kupic na roczek i swieta. Mam mnostwo zabawek, chcialam kupic hustawke jumpera(skoczka) ale nie mam takiej futryny zeby mozna bylo ja zamontowac. Pomozcie macie jakies pomysly?
Dla Cypriana tez nie mam pomyslu zeby kupic nma swieta i urodziny. Tzn napewno jeden bedzie laptop edukacyjny a drugi? Pomocy
aaaa sanek mam 2 pary, rowerki tez mamy.
Podobają mi się te skoczki ale mała ma już dwie huśtawki i trzecią ogrodowa i chyba za kolejna to by mnie mąż z domu wygonił
Napewno jestem zdecydowana na tort z pieluszek no ale przydałoby się coś jeszcze zwłaszcza że ja na dziadków za bardzo nie mam co liczyc bo moi rodzice nie mają kasy i często siedzą u nas w kieszeni a teściu woli przepic niż kupic dziecku porządną zabawkę. Pewnie znowu się skończy tym że jak przypadkiem będzie trzezwy jak przyjdą goście to rzuci stówą
Jeśli mam coś polecic to zdecydowanie polecam:
- klocki drewniane U nas wystarcza pudło klocków żeby dziewczyn nie było pół dnia.
-wszelkiego rodzaju instrumenty typu bębenek, cymbałki, pianinko i to niekoniecznie jakieś wymyślne ważne żeby można było w nie stukac.
-wszelkie pluszaki na biegunach
-samoporuszające się zabawki typu ciuchcia lub samochód
-no i wszystkie zabawki które mają moc guziczków najlepiej jeszcze żeby każdy guziczek grał inny dzwięk lub melodię
To są zabawki przetestowane na moich dziewczynach i zawsze są w stanie je zając
Ja się zastanawiam nad jakąś zabawką typu mula lub jakąś przebijanką ale przebijanki wyskakują mi tylko takie najprostsze drewniane a ja chciałam coś właśnie na zasadzie takiego warsztatu