No tez juz myslałam o tym. Mi się podobaja te z coccodrillo z nowego katalogu - są takie sliczne błękitne, no ale cena . Kurtka 140 zł a spodnie 89 zł , masakra.
ja tyle nie dam za dużo wydatków mamy teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tez juz myslałam o tym. Mi się podobaja te z coccodrillo z nowego katalogu - są takie sliczne błękitne, no ale cena . Kurtka 140 zł a spodnie 89 zł , masakra.
Ja tez nie , ale cos moja mama wspominała ze chce małemu kupic tą kurteczkęja tyle nie dam za dużo wydatków mamy teraz
dziewczyny ja mam pytanie takie troche z innej beki
kupowaliscie juz malenstwom cos do stawiania pierwszych kroczkow??? tzw pchacz jak tak to jakie???? zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo jutro chcemy isc zobaczyc i moze jakis wybrac... a moze ktoras z was ma ten???Zabawka-Pchacz Baby Jogging - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Dagulla my mamy ten warsztat jest superteraz dopiero zauwazylam jak czytalam posta kokusi ze wkleilam nie ten link co chcialam bo te na biegunach juz ktos wklejal ja znalazlam taki stolik ale inny niz wklejalyscie ale niechce mi sie teraz szukac
my kupilismy malemu takie cos
WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI PL FISHER PRICE L4885 (760047093) - Aukcje internetowe Allegro
Ja tez nie , ale cos moja mama wspominała ze chce małemu kupic tą kurteczkę
A widziałas to ?
NOWY KOMBINEZON 2 cz - KURTKA + SPODNIE 86 / 92 (736941921) - Aukcje internetowe Allegro
i ten kolorek tez jest fajny
NOWY KOMBINEZON 2 cz - KURTKA + SPODNIE 80 (751679467) - Aukcje internetowe Allegro
Kochane co do kurteczek zimowych i kombinezoników to Mari ma od babci takie; niebistki dwu czesciowy,kurteczka biała i różowa....ta fioletowa, to jest taka na teraz jezsienna :-)
I naprawde niewiem co malemu kupic na roczek i swieta. Mam mnostwo zabawek, chcialam kupic hustawke jumpera(skoczka) ale nie mam takiej futryny zeby mozna bylo ja zamontowac. Pomozcie macie jakies pomysly?
.