reklama
oo to już wiem czego mi brakluje bo właśnie sie zastanawialiśmy co to na pudełko te pomarańczowe...
o widzisz...jakby okazalo sie ze naprawde jest taki pojemniczek to chyba sama zamowilabym Juleczce taki nawilzacz...my mamy ultradzwiekowy i podobnonie powinno sie wlewac do nich olejkow
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja mam taki nawilżacz i sobie chwalę:
Nawilżacz ultradźwiękowy HB UH1020 (772881633) - Aukcje internetowe Allegro
Nawilżacz ultradźwiękowy HB UH1020 (772881633) - Aukcje internetowe Allegro
a ja mam taki
Nawilżacz ultradzwiękowy HB UH1040 JONOWY+ PILOT (759238324) - Aukcje internetowe Allegro
i tez go sobie chwalilam do czasu gdy wlaam olejek:----(i cos mgielke przestal wytwarzacmam nadzieje ze mi naprawią go...na szczescie jest na gwarancji
Nawilżacz ultradzwiękowy HB UH1040 JONOWY+ PILOT (759238324) - Aukcje internetowe Allegro
i tez go sobie chwalilam do czasu gdy wlaam olejek:----(i cos mgielke przestal wytwarzacmam nadzieje ze mi naprawią go...na szczescie jest na gwarancji
oby naprawili bo kaski troszke się na niego wykosztowałaś....ja do mojego to wlewam tylko kilka kropelek mięty,więc mam nadzieje że nie stanie..
szczerze to nie wiem czy to po olejku bo od zimy go nieuzywalismy i troche byl zakamieniony, moze to bylo powodem...wyczyscilam go porzadnie zeby olejku nie wywąchali....
Ola a ty kupowalas na allegro??pisalas do nich ze brakuje Ci jednej czesci???
taak kilka tygodni temu,ale nie zwróciłam uwagi że czegoś brakuje,mężowy tak popatrzył na pudełko i mówi :"a my tego nie mamy" ,ale jakoś tak nie rozczulaliśmy się za bardzo co to i na co,nawilżacz działa?! działa, i wszystko a tu taka niespodzianka,ale od razu napisałam do Pana maila,ciekawe co odpisze...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
a ja mam taki
Bo do tych HB nie można olejków wlewać - tak bylo w moim w instrukcji napisane
Bo do tych HB nie można olejków wlewać - tak bylo w moim w instrukcji napisane
w mojej tezale myslalam ze nic nie stanie sie, mam andzeje ze nie poznaja się w serwisie
reklama
Tygrysku, Ty pytałaś ostatnio o rozmiar kombinezonu, jaki kupować. No więc my kupiliśmy na 80cm, Bartek ma 72cm. Tylko przed chwilą mierzyłam mu ten kombinezon i jest, kurcze, tak na styk więc jedziemy dzisiaj do tego Smyka z Bartkiem i przymierzymy mu na 86cm. Mam nadzieję że będzie.