reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

oo to już wiem czego mi brakluje :wściekła/y: bo właśnie sie zastanawialiśmy co to na pudełko te pomarańczowe...

Załączniki

• Zdjecie158.jpg
    Zdjecie158.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
oby naprawili bo kaski troszke się na niego wykosztowałaś....ja do mojego to wlewam tylko kilka kropelek mięty,więc mam nadzieje że nie stanie..

oby naprawili bo kaski troszke się na niego wykosztowałaś....ja do mojego to wlewam tylko kilka kropelek mięty,więc mam nadzieje że nie stanie..

szczerze to nie wiem czy to po olejku bo od zimy go nieuzywalismy i troche byl zakamieniony, moze to bylo powodem...wyczyscilam go porzadnie zeby olejku nie wywąchali....:szok::szok::szok:

Ola a ty kupowalas na allegro??pisalas do nich ze brakuje Ci jednej czesci???

taak kilka tygodni temu,ale nie zwróciłam uwagi że czegoś brakuje,mężowy tak popatrzył na pudełko i mówi :"a my tego nie mamy" ,ale jakoś tak nie rozczulaliśmy się za bardzo co to i na co,nawilżacz działa?! działa, i wszystko :)a tu taka niespodzianka,ale od razu napisałam do Pana maila,ciekawe co odpisze...

reklama
Tygrysku, Ty pytałaś ostatnio o rozmiar kombinezonu, jaki kupować. No więc my kupiliśmy na 80cm, Bartek ma 72cm. Tylko przed chwilą mierzyłam mu ten kombinezon i jest, kurcze, tak na styk :eek: więc jedziemy dzisiaj do tego Smyka z Bartkiem i przymierzymy mu na 86cm. Mam nadzieję że będzie.

Do góry