reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
edee a jaki ty masz ten parowar
mamusia2008
mamusia Karolinki
dla mnie bardzo konieczne caly czas gotuje dla siebie i karolinki na parze i bardzo szybkoMadzienko ja jeszcze nie kupiłam parowaru, cały czas sie zastanawiam czy to faktycznie jest konieczne
ja mam tez zwykly 3 komorowy, kupilam za 80zl i sprawdza sie juz 2 rokJa kupiłam ze względu na małego, i bardzo sobie go chwalę
Mam taki "zwykły" 3 komorowy i zawsze robię w nim obiadki dla Alana a czasem i dla nas
uwazam ze 3 komory najlepszy, bo jak dla nas wszytskich to uzywam 3, jak dla nas z karolinka to uzywam jedna komore
edee24
Mama Alanka :-)
edee a jaki ty masz ten parowar
Ja mam taki "zwykły" (bezfirmowy)tzn. pisze na nim "HOLDEN" kupiłam za 120 zł i jest super także polecam
możecie mi mówić że wariatka ale tak to już jest jak mamusia chce syna od małego pasją zarażać :-) to jakoś pod koniec listopada :-)
BOBO ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD OD PRODUCENTA +GRATIS (757328565) - Aukcje internetowe Allegro
a to w lutym oczywiście czerwone
SUPER SPORTOWY POJAZD!!!FERRARI!!!BRUMMMM (757692872) - Aukcje internetowe Allegro
ale wracając do łóżka spokojnie będzie stało i czekało az junior zacznie sam codzić.ale nie mogę sie powstrzymać
BOBO ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD OD PRODUCENTA +GRATIS (757328565) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER SPORTOWY POJAZD!!!FERRARI!!!BRUMMMM (757692872) - Aukcje internetowe Allegro
ale wracając do łóżka spokojnie będzie stało i czekało az junior zacznie sam codzić.ale nie mogę sie powstrzymać
możecie mi mówić że wariatka ale tak to już jest jak mamusia chce syna od małego pasją zarażać :-) to jakoś pod koniec listopada :-)
co do tego łóżka to my już dawno je wypatrzyliśmy, uważamy że jest świetne i myśleliśmy nad zakupem jak Bartek podrośnie na tyle aby spać w takim łóżku podoba mi się jeszcze takie: LITTLE TIKES 7426 LOZKO LOKOMOTYWA CENA OKAZJA!!! (756713488) - Aukcje internetowe Allegro tylko cenia niezła widziałam też kiedyś łóżko-bramkę piłkarską, ale teraz nie mogę znaleźć, też bardzo fajne
też widziałam ja to juz od paru miesięcy buszuje co chwile na allegro i napatrzyć sie nie mogę )
a my musielismty mojej siorce oddać nawilżacz bo teraz u nich potrzebny,wiec zaopatrzyliśmy się w taki
http://allegro.pl/item757976762_nawilzacz_powietrza_mebby_blue_fish_nowosc.html
mały tak do niego jarzy że nic tylko sie położyć i smiać razem z nim hihi
a my musielismty mojej siorce oddać nawilżacz bo teraz u nich potrzebny,wiec zaopatrzyliśmy się w taki
http://allegro.pl/item757976762_nawilzacz_powietrza_mebby_blue_fish_nowosc.html
Ostatnia edycja:
też widziałam ja to juz od paru miesięcy buszuje co chwile na allegro i napatrzyć sie nie mogę )
NAWILŻACZ POWIETRZA MEBBY BLUE FISH !NOWOŚĆ! (757976762) - Aukcje internetowe Allegro
Swietny ten nawilżacz...Ola on ma oddzielne miejsce na olejki???
ja do naszego wkropilam olejek i cos mgielke przestal wytwarzac...dokladnie go umylam i oddalam bo na razie jeszcze jest na gwarancji, mam nadzieje ze go nie popsulam
reklama
ten nie ma oddzielnej komory,ale ja wlałam kilka kropelek miety i jest ok,paruje,działa wszystko OK i z poprzednim tez tak robiłam i było dobrze.
nie ma??
a w aukcji piszą w skład zestawu wchodzą: nawilżacz niebieska rybka - Blue Fish, pojemnik na olejki, zestaw naklejek niebieska
rybka, instrukcja obsługi po polsku oraz gwarancja.