reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Ja kupiłam ze względu na małego, i bardzo sobie go chwalę :tak::tak:

Mam taki "zwykły" 3 komorowy i zawsze robię w nim obiadki dla Alana a czasem i dla nas :tak:

reklama
Madzienko ja jeszcze nie kupiłam parowaru, cały czas sie zastanawiam czy to faktycznie jest konieczne:)
dla mnie bardzo konieczne caly czas gotuje dla siebie i karolinki na parze i bardzo szybko
Ja kupiłam ze względu na małego, i bardzo sobie go chwalę :tak::tak:

Mam taki "zwykły" 3 komorowy i zawsze robię w nim obiadki dla Alana a czasem i dla nas :tak:
ja mam tez zwykly 3 komorowy, kupilam za 80zl i sprawdza sie juz 2 rok:tak::tak::tak:
uwazam ze 3 komory najlepszy, bo jak dla nas wszytskich to uzywam 3, jak dla nas z karolinka to uzywam jedna komore

możecie mi mówić że wariatka ale tak to już jest jak mamusia chce syna od małego pasją zarażać :-) to jakoś pod koniec listopada :-)
BOBO ŁÓŻKO AUTO SAMOCHÓD OD PRODUCENTA +GRATIS (757328565) - Aukcje internetowe Allegro

a to w lutym :-Doczywiście czerwone

SUPER SPORTOWY POJAZD!!!FERRARI!!!BRUMMMM (757692872) - Aukcje internetowe Allegro
ale wracając do łóżka spokojnie będzie stało i czekało az junior zacznie sam codzić.ale nie mogę sie powstrzymać :zawstydzona/y::-D:-D:-D

co do tego łóżka to my już dawno je wypatrzyliśmy, uważamy że jest świetne i myśleliśmy nad zakupem jak Bartek podrośnie na tyle aby spać w takim łóżku :tak::-D podoba mi się jeszcze takie: LITTLE TIKES 7426 LOZKO LOKOMOTYWA CENA OKAZJA!!! (756713488) - Aukcje internetowe Allegro tylko cenia niezła :-D widziałam też kiedyś łóżko-bramkę piłkarską, ale teraz nie mogę znaleźć, też bardzo fajne :tak:

Ostatnia edycja:
też widziałam ja to juz od paru miesięcy buszuje co chwile na allegro i napatrzyć sie nie mogę :))
a my musielismty mojej siorce oddać nawilżacz bo teraz u nich potrzebny,wiec zaopatrzyliśmy się w taki
NAWILŻACZ POWIETRZA MEBBY BLUE FISH !NOWOŚĆ! (757976762) - Aukcje internetowe Allegro
mały tak do niego jarzy że nic tylko sie położyć i smiać razem z nim :) hihi

Swietny ten nawilżacz...Ola on ma oddzielne miejsce na olejki???:eek::eek::eek:
ja do naszego wkropilam olejek i cos mgielke przestal wytwarzac...dokladnie go umylam i oddalam bo na razie jeszcze jest na gwarancji, mam nadzieje ze go nie popsulam:sorry::sorry::sorry::sorry:

ten nie ma oddzielnej komory,ale ja wlałam kilka kropelek miety i jest ok,paruje,działa wszystko OK i z poprzednim tez tak robiłam i było dobrze.

reklama
ten nie ma oddzielnej komory,ale ja wlałam kilka kropelek miety i jest ok,paruje,działa wszystko OK i z poprzednim tez tak robiłam i było dobrze.

nie ma??
a w aukcji piszą w skład zestawu wchodzą: nawilżacz niebieska rybka - Blue Fish, pojemnik na olejki, zestaw naklejek niebieska
rybka, instrukcja obsługi po polsku oraz gwarancja.

Do góry