reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

bardzo fajny, ale jak dla mnie trochę za drogi
tak jak pisałam :ninja2: cena powala,ale bardzo fajnie jest dopracowany w kazdym szczególe,duzo reglacji,w spodniach i rekawach sciagacze,przy pasie tez dodatkowe zapięcię od srodka..a co do bucików fajnego miska maja od srodka,ze nawet grubej skarpety nie będzie trzeba wkładać

reklama
tak jak pisałam :ninja2: cena powala,ale bardzo fajnie jest dopracowany w kazdym szczególe,duzo reglacji,w spodniach i rekawach sciagacze,przy pasie tez dodatkowe zapięcię od srodka..a co do bucików fajnego miska maja od srodka,ze nawet grubej skarpety nie będzie trzeba wkładać

Maksio na pewno będzie prezentował się w nim świetnie :tak::tak::tak:

a dlaczego większość decyduje się na dwuczęściowe kombinezony? mi się wydawało że wygodniejszy dla dziecka będzie jedno... sama już nie wiem :sorry:

znalazlam jeszcze takie cos PIĘKNY DUŻY PLUSZOWY OSIOŁEK NA BIEGUNACH,SUPER (741725088) - Aukcje internetowe Allegro ja chyba jutro ide kupic cos malemu juz na roczek i kompletnie niewiem co bo po pierwsze tyle fajnych zabawek a po druge maly jjuz sporo ma i wlasciwie duzo sie nimi nie bawi bo lepsze sa gglasniki od dvd:sorry:
Dagulla my mamy takiego słonia na biegunach. Martyna dostała go na drugie urodziny i był już na nią trochę za mały a Natalkę sadzam na niego już od dośc dawna i jest mega zadowolona jak może się bujac. Tak więc ja polecam takie bujaczki:tak:

Dziewczyny ja mm dylemat :zawstydzona/y: Alan ma teraz ok. 74 cm wzrost i chce mu zamówić kombinezon na allegro

=SN= HAPPY BEAR kombinezon 2-cz. ok.80/86 beige (758834491) - Aukcje internetowe Allegro
czy myślicie, że ten rozmiar co podali będzie dobry ? i czy mogę taki zostawić też na zimę, tzn. czy nie będzie za zimno małemu ??:zawstydzona/y: co myślicie? a może macie inne niedrogie propozycję ?
Edytko bardzo fajny jest ten kombinezon:tak:Martyna co roku miała takie i zawsze byłyśmy zadowolone:tak:No i nie wiem jak ten ale u mnie te mankiety zawsze można było poodwijac tak więc kombinezonik zawsze zyskiwał dodatkowych kilka cm. Tylko radziłabym Ci ciemniejszą troszkę kurteczkę albo drugą na wszelki wypadek.
Jak bedziesz kupowała to patrz czy są sciagacze ...moja kumpela miała w zesżłym roku synka okolo roczku i mówi,ze to bardzo wazne ona nie miała i pozniej kupowała nstepny ze sciągaczami......:sorry:
Mi tam ściągacze nie były do niczego potrzebne:no: a Martyna pierwszej swojej zimy już dreptała i za nic w świecie nie dawała się zapakowac do wózka

reklama
Do góry