tak jak pisałam cena powala,ale bardzo fajnie jest dopracowany w kazdym szczególe,duzo reglacji,w spodniach i rekawach sciagacze,przy pasie tez dodatkowe zapięcię od srodka..a co do bucików fajnego miska maja od srodka,ze nawet grubej skarpety nie będzie trzeba wkładaćbardzo fajny, ale jak dla mnie trochę za drogi
reklama
Zimowy kombinezon COCCODRILLO - R.86 - stan BDB (758668928) - Aukcje internetowe Allegro
ten ostatni chyba najbardziej mi się podoba
Ostatnia edycja:
tak jak pisałam cena powala,ale bardzo fajnie jest dopracowany w kazdym szczególe,duzo reglacji,w spodniach i rekawach sciagacze,przy pasie tez dodatkowe zapięcię od srodka..a co do bucików fajnego miska maja od srodka,ze nawet grubej skarpety nie będzie trzeba wkładać
Maksio na pewno będzie prezentował się w nim świetnie
a dlaczego większość decyduje się na dwuczęściowe kombinezony? mi się wydawało że wygodniejszy dla dziecka będzie jedno... sama już nie wiem
edee24
Mama Alanka :-)
Zimowy kombinezon COCCODRILLO - R.86 - stan BDB (758668928) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki Olu:-), mi podoba się 2 i też ostatni
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dagulla my mamy takiego słonia na biegunach. Martyna dostała go na drugie urodziny i był już na nią trochę za mały a Natalkę sadzam na niego już od dośc dawna i jest mega zadowolona jak może się bujac. Tak więc ja polecam takie bujaczkiznalazlam jeszcze takie cos PIĘKNY DUŻY PLUSZOWY OSIOŁEK NA BIEGUNACH,SUPER (741725088) - Aukcje internetowe Allegro ja chyba jutro ide kupic cos malemu juz na roczek i kompletnie niewiem co bo po pierwsze tyle fajnych zabawek a po druge maly jjuz sporo ma i wlasciwie duzo sie nimi nie bawi bo lepsze sa gglasniki od dvd
Edytko bardzo fajny jest ten kombinezonMartyna co roku miała takie i zawsze byłyśmy zadowoloneNo i nie wiem jak ten ale u mnie te mankiety zawsze można było poodwijac tak więc kombinezonik zawsze zyskiwał dodatkowych kilka cm. Tylko radziłabym Ci ciemniejszą troszkę kurteczkę albo drugą na wszelki wypadek.Dziewczyny ja mm dylemat Alan ma teraz ok. 74 cm wzrost i chce mu zamówić kombinezon na allegro
=SN= HAPPY BEAR kombinezon 2-cz. ok.80/86 beige (758834491) - Aukcje internetowe Allegro
czy myślicie, że ten rozmiar co podali będzie dobry ? i czy mogę taki zostawić też na zimę, tzn. czy nie będzie za zimno małemu ?? co myślicie? a może macie inne niedrogie propozycję ?
Mi tam ściągacze nie były do niczego potrzebne a Martyna pierwszej swojej zimy już dreptała i za nic w świecie nie dawała się zapakowac do wózkaJak bedziesz kupowała to patrz czy są sciagacze ...moja kumpela miała w zesżłym roku synka okolo roczku i mówi,ze to bardzo wazne ona nie miała i pozniej kupowała nstepny ze sciągaczami......
a co myślicie o takim? NOWY CUDNY KOMBINEZON ZIMOWY ok.80 cm (758213304) - Aukcje internetowe Allegro
Agacia82
Mami :)
Fajny ale chba lepszy jest dwuczęściowy, bo jak bedzie bardzo zimno to załozysz te ocieplane spodnie i kurtke, a jak trochę cieplej to tylko kurtke.
reklama
Agacia82
Mami :)
No tez juz myslałam o tym. Mi się podobaja te z coccodrillo z nowego katalogu - są takie sliczne błękitne, no ale cena . Kurtka 140 zł a spodnie 89 zł , masakra.W sumie masz rację... kurcze myślę że w padzierniku już koniecznie trzeba kombinezon kupić, bo w listopadzie różnie bywa.