reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

teraz nosi 74, na metkach 9-12 miesięcy, a niektóre ciuszki 12-18 miesięcy :szok:
czyli myślisz żeby 80 wziąć?
Ja bym wzięła 80 lub 86 zależy od rozmiarówki, przecież pod spód jakiś sweterek czy cos i niech ma trochę luzu
Ja myślę dokładnie tak jak Blizniaki:tak:

Agaciu też myślałam nad krzesełkiem uczydełkiem albo szczeniaczkiem uczniaczkiem:tak:
Podoba mi się jeszcze coś takiego
EDUKACYJNA MULTIKOSTKA wysyłka- 0,00 zł -GRATIS (754780758) - Aukcje internetowe Allegro
A ze stolików edukacyjnych takie
EDUKACYJNY STOLIK DLA MALUCHA, śWIATłO, DźWIęK (750898175) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY jakość (747584453) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
My mamy takie i faktycznie wyglada super, zawsze jak gdzies idziemy ludzie zwracaja na to uwage. Dostalismy na chrzest i jest tam wygrawerowane jego imie i data chrztu, od tamtej pory nie zdjelam malemu tego ani raz i nigdy nie przerwal:tak::tak::tak:

przyciaga uwage :-D fajnie miec taka pamiatke z data chyba tez mojemu wygraweruje date:zawstydzona/y:

witajcie kobietki,my kupujemy dwó-częściowy,spodnie na szelkach i kyrtka,bez zadnych doczepianych bucików,w H&M widziałam fajne,ale czekam do końca października bo wtedy kaske bęziemy mieli i więcej zimowych będzie,bo teraz przeważają jesienne,a co do tych bransoleek kurde gdzi\e to mozna kupic w PL bo fajne,a ja nie mam jak poszukać boledwo do was wlazłam ;/

witajcie kobietki,my kupujemy dwó-częściowy,spodnie na szelkach i kyrtka,bez zadnych doczepianych bucików,w H&M widziałam fajne,ale czekam do końca października bo wtedy kaske bęziemy mieli i więcej zimowych będzie,bo teraz przeważają jesienne,a co do tych bransoleek kurde gdzi\e to mozna kupic w PL bo fajne,a ja nie mam jak poszukać boledwo do was wlazłam ;/
U złotnika ... u niego równiez zamawiasz graberkę :tak:

My mamy to i to, o krzeselku juz pisalam, dla mnie super rewelka, a stolik tez bardzo fajny dodatkowo, jak dzieciaczki podrosna, ten "blat" mozna obrocic i tam budowac na ni z kolckow takich wielkich:tak::tak:Marzycielko, jesli rozwazasz ktoras z tych rzeczy, moim skromny zdaniem krzeselko fajniejsze, maly o wiele bardziej sie nim interesuje, a przy tym ma duzo wiecej opcji, stolik tylko wydaje dzwieki, a krzeselko mowi, uczy, gra spiewa, swieci :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry