reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

no faktycznie :-D:-D a powiedz mi jak ci sie go prowadzi po schodach :sorry: ja co prawda planuje dopiero po zimie chyba wymienic ale juz od dawna sie rozgladam bo nic mi sie nie podoba:zawstydzona/y:
jeśli masz na myśli znoszenie ze schodów/?? to biore pod pache wozek z filipkiem i idziemy:-D:-Doczywiście mogłabym go złożyc i pod jedna pacha fifa a pod druga wozek ale zawsze mam jeszcze duzo innych rzeczy i jest mi nieporecznie a po schodkach sklepowych czy kraweżnikach super i powiem ze tak się przyzwyczailam do tego wozka ze nie wiem jak na zime sie znow przestawie na Atlantica:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale będę musiala:-p:-pogolnie jestem zadowolona:tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny ja mm dylemat :zawstydzona/y: Alan ma teraz ok. 74 cm wzrost i chce mu zamówić kombinezon na allegro

=SN= HAPPY BEAR kombinezon 2-cz. ok.80/86 beige (758834491) - Aukcje internetowe Allegro
czy myślicie, że ten rozmiar co podali będzie dobry ? i czy mogę taki zostawić też na zimę, tzn. czy nie będzie za zimno małemu ??:zawstydzona/y: co myślicie? a może macie inne niedrogie propozycję ?

co do rozmiaru to nie wiem :sorry: ale jeśli chodzi o drugą sprawę to myślę że nadaje się na zimę.

Edee kochana ja tylko nie wiem jaki to ma byc zakres kasowy:p
Znalazłam taki i jest fajny ogladałam go dla Mari tylko jest typowo chłopiecy,a potem przypomiało mi sie,ze dostałam juz od mamy dla małej :sorry::-p bezmyslna ja....a tu masz linka:
~KAKO~NOWY 2cz.zimowy GUS KEWINok.86 blue ski suit (749066947) - Aukcje internetowe Allegro

Albo ten tez fajny tylko tam jest mała plamka zobacz:

COCCODRILLO roz. 86 kombinezon (752769461) - Aukcje internetowe Allegro

Jak bedziesz kupowała to patrz czy są sciagacze ...moja kumpela miała w zesżłym roku synka okolo roczku i mówi,ze to bardzo wazne ona nie miała i pozniej kupowała nstepny ze sciągaczami......:sorry:

reklama
Kana ten pierwszy średnio mi się podoba :zawstydzona/y:, a ten drugi wcale :no::no:, ale zastanowię się jeszcze bo fakt ten co ja dałam link to widzę, że nie ma ściągacz :no:, nie wiedziałam, że to takie istotne :sorry::zawstydzona/y:

Do góry