reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Mój mąż wpadł na pomysł że fifi dostanie dwa torty urodzinowe:tak::tak: jeden duży dla gości i rodziców a drugi mniejszy dla Filipka i bedzie mógł sobie zrobić z nim co zechce rozwalic rozciapciać zjeść:-D:-D:-D:-Dprzecież to jego święto!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a co myślicie o czyms takim jako prezent na urodziny?
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo takie bukiety?
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
torcki nawet fajny a i pieluszki można póxniej zuzyc, praktyczny prezent:tak:

Mój mąż wpadł na pomysł że fifi dostanie dwa torty urodzinowe:tak::tak: jeden duży dla gości i rodziców a drugi mniejszy dla Filipka i bedzie mógł sobie zrobić z nim co zechce rozwalic rozciapciać zjeść:-D:-D:-D:-Dprzecież to jego święto!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
hihihi super pomysł:tak: a niech maluszki sobie poszaleja w dniu swojego świeta:-D:-D:-D

A wiesz że to świetny pomysł:tak:U nas urodzinki będą wyprawiane 22-go w niedzielę i wtedy dobrze by było gdyby mała jakimś cudem pozostała czysta ale w poniedziełek mogłaby dostac torcik tylko dla siebie np z kremem budyniowym albo jogurtowym. Taki co by jej napewno nie zaszkodził:tak:

torcki nawet fajny a i pieluszki można póxniej zuzyc, praktyczny prezent:tak:

hihihi super pomysł:tak: a niech maluszki sobie poszaleja w dniu swojego świeta:-D:-D:-D

A wiesz że to świetny pomysł:tak:U nas urodzinki będą wyprawiane 22-go w niedzielę i wtedy dobrze by było gdyby mała jakimś cudem pozostała czysta ale w poniedziełek mogłaby dostac torcik tylko dla siebie np z kremem budyniowym albo jogurtowym. Taki co by jej napewno nie zaszkodził:tak:
Tylko zastanawiamy sie gdzie owa konsumpcja totra bedzie miala miejsce :eek::eek:salon odpada za duzo strat :-D:-Dchyba kuchnia:-D:-D:-D:-D

Slapi X-baby Model 2009, Gwarancja (755712272) - Aukcje internetowe Allegro czy ktoras z was ma moze taki wozio albo slyszala jakies opinie:sorry: bo bardzo mi sie spodobal :laugh2:

torcik z pieluch super ale ja tez wole kupic cosbardziej praktycznego tym bardziej ze mi zalby bylo rozwalic :-D
kochana ja na niego zwrocilam uwage tylko budka mi sie nie podobala to takie zaokraglenie na koncu budki:-p:-p:-p i kupila podobnego tylko z espiro:):tak::tak:
http://dino.sklep.pl/nowy/magic-4-baby-design-espiro-kurier-gratis-p-2472.html
mamy kolor zielony:tak::tak: na :ninja2::ninja2::ninja2: 78 strona wkleilam :-D:-D

no faktycznie :-D:-D a powiedz mi jak ci sie go prowadzi po schodach :sorry: ja co prawda planuje dopiero po zimie chyba wymienic ale juz od dawna sie rozgladam bo nic mi sie nie podoba:zawstydzona/y:

reklama
Do góry