tygrysek82
Fanka BB :)
tak tak oczywiście butki do tego heheh i czapeczka i szaliczek i rekawiczkija tez bede kupowac dwucześciowy i budiki zimowe, bo nasze bobasy beda juz dreptac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak oczywiście butki do tego heheh i czapeczka i szaliczek i rekawiczkija tez bede kupowac dwucześciowy i budiki zimowe, bo nasze bobasy beda juz dreptac
no tak czpka, szalik i rekawiczki obowiązkowotak tak oczywiście butki do tego heheh i czapeczka i szaliczek i rekawiczki
18Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:---(jaki numer nosza wasze dzieciaczki???
sliczny
szczerze to nie mam pojecia, zalezy chyba od firmy, jedne mam na rozmiar 11 inne na 20Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:---(jaki numer nosza wasze dzieciaczki???
Madzienko wózek super, podoba mi się ten turkusowy.Co kupujecie maluchom na zimę...kombinezon ze stópkami, kombinezon z odpinanymi bucikami, bez bucikow a moze spodnie i kurteczkę???
Ja wlasnie przegladam oferty w necie, jest tego mnostwo, w sklepach z reszta te a jakie ceny
Moja jeszcze nie ma bucików, bo nigdzie nie ma takiego rozmaiaru, ona ma malutkie nózieJa tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:---(jaki numer nosza wasze dzieciaczki???
Natalka ma po siostrze kurteczkę i spodnie na szelkach a jak się zmieści to jeszcze i jednoczęściowy kombinezon ma ale ciężko to widzę bo ona tłuścioszekCo kupujecie maluchom na zimę...kombinezon ze stópkami, kombinezon z odpinanymi bucikami, bez bucikow a moze spodnie i kurteczkę???
Ja wlasnie przegladam oferty w necie, jest tego mnostwo, w sklepach z reszta te a jakie ceny
w zależności od firmy od 18 do 20 ale ja się kieruję prostą zasadą że kupuje buciki wg wkładki wewnętrznej. Ostatnio kupowaliśmy na 12-13cm więc na zimę pewnie tak 14-16Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:---(jaki numer nosza wasze dzieciaczki???
Co kupujecie maluchom na zimę...kombinezon ze stópkami, kombinezon z odpinanymi bucikami, bez bucikow a moze spodnie i kurteczkę???
Ja tez chce kupic dwuczesciowy, ale z tymi butami mam problem, bylam ostatnio w sklepie i wszystkie byly za duze na Jule:---(jaki numer nosza wasze dzieciaczki???
A jaki rozmiar ubranek nosi teraz Bartuś? Ja myślę że kombinezon powinien byc tak jeden góra dwa rozmiary większy żeby mógł się swobodnie ruszacJa mam większy problem z rozmiarem, Bartek ma teraz 72cm i nie wiem czy kupować na 74cm czy na 80cm