reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Ja tez w ostatni weekend przebablowałam w Ikei pare groszy, na szczescie kupuje same drobiazgi kubeczki, garnuszki, pudełeczka, itp ale i tak potem przed Mariuszem sciemniam, jak sie tylko uda, ile wydałam :sorry:
Mebli na szczescie nie kupuje bo nie byłoby ich i tak gdzie wcisnąć

reklama
xpatrysiux macleren quest jest nizszy i mniejszy niz techno...pozatym nie posiada w zestawie pokrycia na nóżki i ma mniejsze kołeczka...my mamy questa i jestem b.zadowolona:tak: techno jest za wysoki:zawstydzona/y::tak:
maclaren quest
MACLAREN QUEST SPORT_KURIER_GRATIS - OKAZJA!!!!!!! (738879213) - Aukcje internetowe Allegro
a to techno
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA TECHNO XLR MACLAREN $ (733314600) - Aukcje internetowe Allegro

aaaa i jeden i drugi maja taka samą wagę obciążenia(15kg):)
oj jednak techno jest do 29kg....wiec w sklepie jak kupowałam były pomylone karteczki;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry